Kaksi ViMa-päällikköä Finnjamboreelle

        
Pesti: ViMa-päällikkö
Hakuaika alkaa: 7.5.2020
Hakuaika paattyy: 21.5.2020
Lisätietoja:
Yleiskuvaus:

Etsimme elämyksen tiimiin paria vastaamaan seuraavan finnjamboreen viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuuden johtamisesta. Viestintää ja markkinointia luotsaamaan etsitään sinua, jolla on jo valmiiksi osaamista jalkauttaa leirin tavoitteet näkyväksi osaksi leirin viestintää ja markkinointia, sekä kaveriksesi toista samanmoista.

Viestintää ja markkinointia johtavasta pestistä saa vankkaa johtamiskokemusta sekä työelämässäkin merkittäviä viestinnän ja markkinoinnin näyttöjä. Pestissä saa tukea niin omasta leirin viestinnän ja markkinoinnin organisaatiosta, Suomen Partiolaisten toimistolta ja luottisorganisaatiosta, sekä lähimpää tietysti elämysjohtajilta, Annalta ja Minnalta. 

Finnjamboreen viestintä ja markkinointi on jo käynnistynyt, joten pesti alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu vielä kesällä 2022 järjestettävän leirin jälkeiseen aikaan. Ajankäytön puolesta pesti vaatii viikoittaista panosta läpi projektin ja ajoittain valmiutta reagoida nopeasti. Pesti edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista. 

Pestivaatimukset:

Edellytämme pestissä toimivalta tehokaksikolta kokemusta johtamisesta sekä viestinnästä ja markkinoinnista – partiosta tai sen ulkopuolelta. Toivottavasti sinulla on myös kokemusta somen saloista ja tavoittavan viestinnän tekemisestä, sillä pesteihin etsittäviltä tyypeiltä odotetaan myös valmiutta laittaa itse kädet saveen ennen viestinnän ja markkinoinnin organisaation kasvamista. Jos sinulla ei ole siis käytännön toteutustavat kadoksissa, mutta toisaalta sinulla on myös visiota luoda koko Suomen tavoittava mielenkiintoinen viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuus, olet etsimämme tyyppi! 

Pestissä pääset parisi kanssa muodostamaan johtamasi viestinnän ja markkinoinnin organisaation yhdessä elämysjohtajien kanssa. Koska viestintä ja markkinointi on koko leiriprojektin läpileikkaava kokonaisuus, pestissä toimitaan myös tiiviissä yhteistyössä koko leiriorganisaation kanssa erityisesti toimivan sisäisen viestinnän organisoimisen parissa. 

Pestiä voi hakea yksin tai yhdessä, mutta pestihakemus täytyy jokaisen hakijan täyttää itse. Kirjoitathan hakemuksessasi haetko tehtävää yksin vai valmiin parin kanssa. Mainitse hakemuksessasi myös miksi haet juuri tätä tehtävää sekä kerro kokemuksestasi aiheen parissa. 

Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Perustelut