Luotsaa alueesi vaeltajia

        
Pesti: Alueellinen vaeltajaluotsi
Hakuaika alkaa: 4.6.2021
Hakuaika paattyy: 31.12.2022
Yleiskuvaus: Monessa Uudenmaan lippukunnassa vaeltajaikäisiä on niin vähän, että he ovat vailla omaa vaeltajavartiota ja luotsia. Siksi piiri perustaa nyt uusia alueellisia, lippukuntarajat ylittäviä vaeltajavartioita! 

Etsimme partiojohtajia luotsaamaan alueellisia vartioita. Luotsin tehtävänä on varmistaa, että vartio ryhmäytyy, ryhmässä toteutetaan partio-ohjelmaa ja nuoret saavat ohjausta partiotaipaleellaan. 

Luotsi ei ole vaeltajien vartionjohtaja, vaan vartionjohtaja on joku vartion jäsenistä. Luotsin tehtävänä on tuntea vaeltajien partio-ohjelma ja opastaa vaeltajia sen käytössä sekä ohjata heitä huomaamaan ohjelman tuomat mahdollisuudet. Luotsi auttaa vaeltajaa tunnistamaan oppimaansa ja huolehtii siitä, että vaeltaja saa lippukunnassa tarvitsemansa tuen.

Pesti on piiripesti, ja saat tuen tehtävääsi piiristä. Ajankäytöllisesti pesti on kevyt.

Lue lisää luotsin pestin peruspiirteistä partio-ohjelma.fi:ssä.
Pestivaatimukset: Luotsin tulee olla vähintään 23-vuotias ja partiojohtajaperuskoulutuksen suorittanut. Piiri tarjoaa vaeltajaluotsin koulutuksen (kestoltaan 1 päivä), mikäli se puuttuu.
Lisätietoja: Voit jättää yhteystietosi, niin otamme yhteyttä, tai kysyä lisää:
Matti "Masa" Sippola, matti.sippola(at)partio.fi
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut