L-SP Koulutusohjaaja

        
Pesti: Koulutusryhmä, jäsen
Hakuaika alkaa: 30.1.2022
Hakuaika paattyy: 31.12.2023
Yleiskuvaus: Koulutusohjaajana pääset toteuttamaan ja kehittämän Suomen Partiolaisten koulutusjärjestelmää piirissä. Koulutusohjaajana tuet merkittävällä tavalla lippukuntien ydintoimintaa kouluttamalla vapaaehtosia lippukuntatoimijoita.

Koulutusohjaaja osallistuu koulutusryhmän kokouksiin kerran kuussa. Tämän lisäksi itsenäinen pestin hoitaminen vie keskimäärin 1-2 tuntia viikossa. Koulutusohjaajan pestiin kuuluu yhden-kahden kurssin johtaminen vuosittain, mikä vie aikaa koulutusviikonloppujen lisäksi
staabin rekrytointiin ja staabin kokouksien järjestämiseen. Lisäksi koulutusohjaajat toimivat Ko-Gi ohjaajina.

Koulutusohjaajalta odotetaan aktiivista osallistumista koulutustoiminnan kehittämiseen ja oma-aloitteista otetta vaativan pestin toteuttamiseen. Koulutusohjaajan odotetaan lisäksi kehittävän omaa osaamistaan jatkuvasti, niin SP:n kuin piirinkin järjestämissä tilaisuuksissa.

Pesin tarkka sisältö sovitaan kunkin pestattavan kanssa erikseen.
Pestivaatimukset: Sinulla on innostunut ja jatkuvasti oppimishaluinen asenne partiokouluttamista kohtaan. Haluat kouluttaa muita ja kehittää partiokoulutusta piiritasolla. Olet käynyt Ko-Gi-kurssin ja mahdollisesti myös partiokouluttajakurssin. Tiedät partion strategian, koulutusjärjestelmän sekä olet perillä ajankohtaisista projekteista ja piirin toiminnasta. 

Sinulla on kokemusta partiokouluttamisesta mieluiten useammasta koulutuksesta (ei pelkästään ROK). Olet johtanut aiemminkin vapaaehtoisten aikuisten muodostamia 5-10 hlö ryhmiä, sillä kurssistaabien johtaminen on oleellinen osa koulutusohjaajana työskentelyä. 
Lisätietoja: Lisätietoja pestistä antavat koulutusministeri Hanna Lammela (hanna.lammela@partio.fi) ja KR:n puheenjohtaja Otto Glader (otto.glader@partio.fi)
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Missä koulutusjärjestelmän mukaisissa koultutuksissa olet toiminut aiemmin kouluttaja ja milloin? 
Kerro lyhyesti, minkälaista aiempaa aikuisten johtamisen kokemusta sinulla on? 
Kerro tämän hetkisestä pestitilanteestasi 
Mikä sinua motivoi partiokouluttamisessa ja miksi päätit hakea koulutusryhmään?