Nothamn: Chef för tävlingsprogram

        
Pesti: Chef för tävlingsprogram
Hakuaika alkaa: 7.6.2022
Hakuaika paattyy: 28.2.2023
Yleiskuvaus: Chefer för programdalarna ansvarar för planeringen och det praktiska förverkligandet av programmet i en programdal (konkret innehåll, personresurser, material, säkerhetsaspekter osv.). Dalchefsparet/-trion leder och/ eller koordinerar det team som planerar och under lägret förverkligar programmet. Uppdraget förverkligas i tätt samarbete med cheferna för de olika åldersgruppernas program och övriga programdalar. 

Uppdraget tillsätts direkt då en lämplig sökande hittas.
Pestivaatimukset: Intresse för lättsinnigt tävlande på land och på vatten. Gärna tidigare erfarenheter av tävlingsarrangerande och/eller känner till vilka tävlingar som finns inom FiSSc, stadgar osv. 
Lisätietoja: Under lägret ordnas olika typer av tävlingar för de olika åldersgrupperna. Cheferna med ansvar för tävlingsprogrammet har en helhetsbild över tävlingar i alla åldersgrupper och planerar och/ eller koordinerar programmet med de dalar där tävlingsmomenten kunde ingå (ex. kappsegling i seglingsdalen, flytetygstävling i vatten- eller stranddalen osv.) 
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut