Nothamn: Underlägerchef för spejarscouternas underläger

        
Pesti: Underlägerchef för spejar- & explorerscout-underläger
Hakuaika alkaa: 7.6.2022
Hakuaika paattyy: 28.2.2023
Yleiskuvaus:

Nothamn är indelat i åldersgruppsspecifika underläger som sedan delas in i ”flottiljer” på ca 20 scouter. Underlägerchefen ansvarar för att scouterna på morgonen vet vad de ska göra under dagen och koordinerar med flottiljcheferna att scouterna är på rätt ställe i rätt tid och med rätt utrustning. Som underlägerchef har du möjlighet att påverka lägerupplevelsen för scouterna i deras ”hem i skogen”. Hur ska underlägerporten se ut, vad ska vi göra för kul tillsammans på kvällarna?

 

Före lägret förväntas det en del planering av underlägrets interna program (t.ex. mindre tävlingar för att skapa samhörighet, tältgranskningar, takslagsfest, underlägerport…). Räkna med ca ett möte i månaden och en del arbete mellan möten.

 

Underlägercheferna jobbar och planerar tillsammans med stabsmedlemmen för lägerupplevelse före lägret, under lägret leder man ett mindre team bestående av ca 4 - 8 flottiljchefer.

Pestivaatimukset:

Ingen tidigare storlägererfarenhet krävs, har du intresse för att koordinera större scoutgrupper och se till att ingen går hem med sur min så är det positivt!  

Lisätietoja:

Uppdraget tillsätts direkt då en lämplig sökande hittas.

Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut