Ohjelmaministeri

        
Pesti: Piirihallitus, jäsen
Hakuaika alkaa: 4.11.2019
Hakuaika paattyy: 1.11.2020
Lisätietoja:
Yleiskuvaus:
Ohjelmaministerin päämääränä on laadukas partio-ohjelma Uudellamaalla. Ohjelmaministerin pestiin kuuluu ikäkausitapahtumien, taitokoulutusten ja piirin kisojen järjestämisestä huolehtiminen ja osallistuminen piirihallituksen sekä SP:n laajennetun kasvatusvaliokunnan toimintaan.

Ohjelmaministeri johtaa piirin useista erilaisia piirin tapahtumia järjestävistä ryhmistä koostuvaa ohjelmaministeriötä. Ohjelmaministeriössä toimivat piirin eräryhmä (erätaitokoulutukset), muonitusryhmä Muusimaa (muonituskoulutukset), kisaryhmä (partiotaitokisat) ja ohjelmaryhmä, joka järjestää piirin ikäkausitapahtumat. Ohjelmaministeri työskentelee tiivistii ohjelmaryhmän puheenjohtajan kanssa.

Ohjelmaministerin tavoitteena on edistää laadukkaan partio-ohjelman mukaisen toiminnan toteuttamista piirissä ja lippukunnissa, ja hän edustaa Uudenmaan partiopiiriä Suomen Partiolaisten partiokasvatukseen liittyvissä asioissa. Pestissä pääsee näkemään hyvin sekä piirin että valtakunnan tasolla kuinka ohjelmaa tehdään ja miten partio kasvattaa. Ohjelmaminsterinä pääsee vaikuttamaan piirin tarjoamiin tapahtumiin ja toimintaan.

Piirihallituksen jäsenenä ohjelmaministeri osallistuu hallitustyöskentelyyn ja yhdessä muiden hallituksen jäsenten kanssa vastaa piirin toiminnasta. Ohjelmaministeri kantaa vastuun oman toiminnanalan toiminnan suunnittelusta, rekrytoinnista ja pestaamisesta. 

Pestivaatimukset:
  • kiinnostus oppia uutta ja osallistua
  • halu kehittää piirin tapahtumia
  • valmius rekrytoida tapahtumille tekijöitä
  • aiempaa kokemusta piiripestistä ei vaadita
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Perustelut