Kasvatusjohtaja Finnjamboreelle 2022

        
Pesti: Kasvatusjohtaja
Hakuaika alkaa: 5.1.2020
Hakuaika paattyy: 27.1.2020
Lisätietoja:
Yleiskuvaus:
Kuvauksen Finnjamboreen leiritoimikunnan rakenteesta, toiminnasta ja yleisistä periaatteista löydät sivulta finnjamboree.fi 

Kasvatusjohtajana vastaat projektissa leirille osallistuvien ikäkausien (tarpoja-samoaja-vaeltaja) päivittäisestä leiriohjelmasta. Tämä sisältää niin ohjelmalaaksoissa (tms) tapahtuvan partiokasvatuksen kuin myös "vapaa-ajan" aktiviteettien kautta tapahtuvan kasvun kokonaisuuden. Tähän kokonaisuuteen liittyy läheisesti myös luotsauksen ja ohjaamisen kokonaisuudet.

Leiriohjelman lisäksi vastuualueisiisi kuuluvat katsomuskasvatuksellinen toiminta, projektin aikainen oppiminen ja osaamisen tunnustaminen sekä partiokasvatuksellisuuden näkyminen läpi kaiken projektin toiminnan.

Toimit tiiviissä yhteistyössä myös SP:n kasvatusvaliokuntien kanssa. Osallistut myös aktiivisesti yhteistyössä pohdintaan, miten projektin aikaiset partion ohjelmapainotukset näkyvät Finnjamboreella ja sen tekemisessä sekä viestinnässä.

Mainitse hakemuksessasi ainakin nämä:
- Kiinnostavimmat kohdat partio-CV:stäsi 
- Onnistunein ja haastavin johtamistilanteesi 
- Miksi juuri tämä pesti kiinnostaa sinua? 
- Miltä partio sinusta näyttää seuraavan Finnjamboreen jälkeen? 
- Keskeiset vahvuutesi ja heikkoutesi pestiä ajatellen 

Pestiin voit hakea 5.1.-26.1. välisenä aikana. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten toimi ennemmin nopeasti kuin hitaasti. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat sähköpostitse ohjeet seuraaviin vaiheisiin.  

Pestivaatimukset:
Haemme hyviä tyyppejä, joilla on taustalla jo kokemusta partion sisältä jostain suuremmasta vastuutehtävästä. Koet olosi mukavaksi suurien kokonaisuuksien parissa, ajattelet mielelläsi asioita uudella tavalla ja olet valmis kantamaan suurta vastuuta. Sinulla on projektitaitoja nippu taskussa: suunnittelet, aikataulutat, asetat tavoitteita, johdat ja budjetoit mielelläsi ja näppärästi. Sinulla on näkemystä Finnjamboreen kehittämisestä sekä palat halusta päästä tekemään seuraavan kolmen vuoden ajan suomalaisen partion näkyvimpiä ja siisteimpiä pestejä! 

Leiritoimikuntalaisen pesti kestää miltei kolme vuotta (02/2020-12/2022) ja tulee vaatimaan merkittävää ajankäyttöä. Ajankäytöstä, suunnitteluseminaareista ja työskentelyn tavoista tulee tuleva leiritoimikunta päättämään yhdessä. Leiritoimikuntalaisen pestissä sinun tulee pystyä osallistumaan ja fasilitoimaan etäkokouksia, matkustamaan Suomen sisällä sekä tuottamaan hyvää suomen kieltä puheessa sekä kirjallisessa muodossa. 

Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Perustelut