Osallistujajohtaja Finnjamboreelle 2022

        
Pesti: Osallistujajohtaja
Hakuaika alkaa: 5.1.2020
Hakuaika paattyy: 27.1.2020
Lisätietoja:
Yleiskuvaus:
Kuvauksen Finnjamboreen leiritoimikunnan rakenteesta, toiminnasta ja yleisistä periaatteista löydät sivulta finnjamboree.fi 

Osallistujajohtajana vastaat osallistujille näkyvimmistä palveluista: handlaat alaleirit, perheleirin sekä osallistujalogistiikan kokonaisuudet näppärästi. 

Vastuualueeseesi kuuluu myös varmistaa, että jokaisella leirin kohderyhmäläisellä on yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua leirille: esteettömyys, saavutettavuus sekä syrjimättömyyden periaatteet ovat sinulle tärkeitä ja olet valmis ajattelemaan näistä kokonaisuuksista uudella tavalla.

Näiden lisäksi vastaat myös kansainvälisistä vieraistamme ja heidän leirikokemuksestaan vastaten koko projektin KV-kokonaisuudesta.

Toimit sujuvassa yhteistyössä mm. SP:n moninaisuusryhmän, aluevaliokunnan sekä KV-valiokunnan kanssa.

Mainitse hakemuksessasi ainakin nämä:
- Kiinnostavimmat kohdat partio-CV:stäsi 
- Onnistunein ja haastavin johtamistilanteesi 
- Miksi juuri tämä pesti kiinnostaa sinua? 
- Miltä partio sinusta näyttää seuraavan Finnjamboreen jälkeen? 
- Keskeiset vahvuutesi ja heikkoutesi pestiä ajatellen 

Pestiin voit hakea 5.1.-26.1. välisenä aikana. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten toimi ennemmin nopeasti kuin hitaasti. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat sähköpostitse ohjeet seuraaviin vaiheisiin.  

Pestivaatimukset:
Haemme hyviä tyyppejä, joilla on taustalla jo kokemusta partion sisältä jostain suuremmasta vastuutehtävästä. Koet olosi mukavaksi suurien kokonaisuuksien parissa, ajattelet mielelläsi asioita uudella tavalla ja olet valmis kantamaan suurta vastuuta. Sinulla on projektitaitoja nippu taskussa: suunnittelet, aikataulutat, asetat tavoitteita, johdat ja budjetoit mielelläsi ja näppärästi. Sinulla on näkemystä Finnjamboreen kehittämisestä sekä palat halusta päästä tekemään seuraavan kolmen vuoden ajan suomalaisen partion näkyvimpiä ja siisteimpiä pestejä! 

Leiritoimikuntalaisen pesti kestää miltei kolme vuotta (02/2020-12/2022) ja tulee vaatimaan merkittävää ajankäyttöä. Ajankäytöstä, suunnitteluseminaareista ja työskentelyn tavoista tulee tuleva leiritoimikunta päättämään yhdessä. Leiritoimikuntalaisen pestissä sinun tulee pystyä osallistumaan ja fasilitoimaan etäkokouksia, matkustamaan Suomen sisällä sekä tuottamaan hyvää suomen kieltä puheessa sekä kirjallisessa muodossa. 

Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Perustelut