Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.
              


   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
SP Johtajatulet - Ledareldar 2019 30.08.2019 - 01.09.2019
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa, jos muu kuin Suomi
Muu osoite
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Kuvauslupa *

Osallistumismaksu

Partioalennuksen saamiseksi partion jäsenmaksun on oltava maksettuna ilmoittautumishetkellä. Vaeltajiksi lasketaan ne, jotka ovat ilmoittautumishetkellä partion jäsenmaksun maksaneita ja jotka olivat 31.12.2018 iältään 17—22-vuotiaita.
Maksuvaihtoehdot *


Ruokavaliotiedot

Tapahtuman ruoat eivät sisällä kalaa ja valmistuksessa käytetään vähälaktoosisia maitotuotteita.

Valitse alta ne komponentit, joita sinun annoksessasi voi olla *

Minulla on jokin seuraavista yleisimmistä ruoka-ainerajoitteista ja ruokavalioista
Lisätietoa ruoka-ainerajoitteestani tai ruokavaliostani


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

  • Early bird -ilmoittautuminen on auki 2.5.2019 saakka. Jos early bird -ilmoittautumisen aikana 3000 osallistujan raja ylittyy, siirrytään normaalihintaiseen ilmoittautumiseen. Early bird -ilmoittautumisen voi perua maksutta 2.5.2019 mennessä ilmoittautumisjärjestelmässä tai sähköpostitse osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. 2.5. jälkeen peruutus tulee lähettää osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. Osallistumismaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan tai se perutaan 2.5. jälkeen.
  • Normaalihintainen ilmoittautuminen on auki 3.5.-13.6.2019. Jos early bird -ilmoittautumisen aikana osallistujaraja ylittyy, siirrytään normaalihintaiseen ilmoittautumiseen. Normaalihintaisen ilmoittautumisen voi perua maksutta 13.6.2019 mennessä ilmoittautusmisjärjestelmässä tai sähköpostitse osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. 13.6. jälkeen peruutus tulee lähettää osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. Osallistumismaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan tai se peruutetaan 13.6.2019 jälkeen.
  • Sairaustapauksissa peruuta ilmoittautuminen osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. Näissä tapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta ensisijaisesti omasta vakuutuksesta tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Lisätietoa partiovakuutuksesta: partio.fi/partiolaisille/partiovakuutus.
  • Laskutus: Early bird- hinnalla ilmoittautuneille laskut lähtevät 3.5.2019 ja normaalilla hinnalla ilmoittautuneille 14.6.2019. Tapahtuma laskutetaan yhdessä erässä. 
  • Ilmoittautumalla osallistuja vakuuttaa, että ilmoittautumislomakkeeseen on täytetty huolellisesti ja totuudenmukaisesti kaikki tarvittavat tiedot osallistujasta.
Olen lukenut ja hyväksynyt ilmoittautumis- ja peruutusehdot
Minulle saa lähettää ajankohtaista tietoa partiosta ja partion suoramarkkinointia sähköpostitse. *

Työpajailmoittautuminen aukeaa elokuussa ja siitä lähetetään ilmoittautuneille erillinen viesti.


   
 
Lisätietoja