Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.
Olet ilmoittautumassa Pohjanmaan Partiolaisten koulutukseen. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli esteitä osallistumiseen tulee, ilmoittautumisen voi perua ilman osallistumismaksua viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka omalla PartioID:lläsi Kuksan kautta.  
   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
PP- Johtokolmikkokurssi #2 10.08.2019 - 11.08.2019
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa, jos muu kuin Suomi
Muu osoite
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Kuvauslupa *
Erityisruokavalio
Haluan paperisen infokirjeen *

Kurssiosallistuminen ja maksu *

Pitkänmatkalaisilla on mahdollisuus saapua kurssipaikalle jo perjantaina. Yöpyminen pe-la yönä ei kuulu kurssin hintaan. Yöpymisestä joutuu maksamaan pienen omavastuun. Hinta sisältää yöpymisen, pe iltapalan ja la aamupalan.
Perjantai yöpyminen

Valitse koulutus johon osallistut.
Osallistun *

Mikäli kurssille ei tule riittävästi haluamaasi koulutukseen osallistujia, oletko halukas osallistumaan toiseen järjestetävään koulutukseen
Vaihtoehtoinen koulutus *

Koulutukset kestävät myöhään iltaan, mutta halutessasi ja mahdollisuuksiesi mukaan voit valita yöpymisen kotona. 
Yöpyminen *

Saapuminen *

Saako yhteystietosi jakaa muille osallistujille kyytiyhteistyön helpottamiseksi? Tiedoista jaetaan vain nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Yhteystietojen jakaminen *

Jotta voimme pyrkiä mahdollisimman esteettömään tapahtumaan, osallistujien pitää olla omatoimisia ja olla yhteydessä Ylivieskan toimipaikkaan Heidi Männistöön p. 044-7169301 tai etunimi.sukunimi@partio.fi ja kertoa mahdollisista osallistumisten esteistä. Mitä aiemmin esteettömyyteen vaikuttavista asioista kerrotaan, sitä suuremmalla todennäköisyydellä ne pystytään ottamaan huomioon. 
Esteettömyys *

Jäsenissämme on hajusteyliherkkiä. Otathan huomioon tämän osallistuessasi kursseille. Ethän käytä hajuvesiä tai hajustettuja hygieniatuotteita. Olisi hienoa jos voisit huomioida asian myös pyykinpesuaineita valitessasi.
Hajusteettomuus *

Tähän koulutukseen saadaan rahallista tukea Opintokeskus Siviksen kautta. Kurssilaisilla on mahdollisuus hakea hyväksytyn kurssisuorituksen jälkeen Sivis-rekisteristä opintopisteytetty kurssitodistus. Sivikseltä tulee myös automaattisesti palautekysely, jonne toivomme teidän vastaavan. Ennen kurssia siirrämme ilmoittautuneista kurssilaisista seuraavat tiedot Sivisrekisteriin: etunimi, sukunimi, sukupuoli ja sähköpostiosoite, jotta voitte hakea opintopisteytetyn todistuksen
Yhteistyössä Siviksen kanssa *

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumiset ovat sitovia! Jos osallistuja peruu ilmoittautumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, on lippukunnalla oikeus asettaa toinen hänen tilalleen. Mikäli tapahtumassa on ilmoittautuneita varasijalla, he menevät etusijalle jaettaessa peruutuspaikkoja. Tieto osallistujavaihdosta on tultava piiritoimistoon viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.


Tieto perumisesta on lähetettävä sekä piiritoimistoon, että tapahtumanjohtajalle. Sairastapauksissa hankitaan lääkärin/terveydenhoitajan todistus, jonka jälkeen korvausta osallistumismaksusta voi hakea vakuutusyhtiöltä, joko omasta tai partiovakuutuksesta. Jos perumiseen ei ole perusteltua syytä tai sitä ei ole hoidettu riittävän ajoissa, piiri laskuttaa lippukuntaa normaaliin tapaan. Lippukunnan tehtävänä on huolehtia siitä, että peruutuskäytäntö on lippukunnan jäsenillä tiedossa. 

Peruutusehdot *

   
 
Lisätietoja