Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.
Otava on Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri, joka järjestetään 10.–17.6.2021 Rymättylän Maisaaressa. Leirille ovat tervetulleita kaikki lounaissuomalaiset seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat sekä aikuiset partiolaiset.

Tervetuloa loistamaan!

Ennen kun täytät tämän ilmoittautumislomakkeen, tutustu huolellisesti Otavan ilmoittautumisen ehtoihin ja ilmoittautumisohjeeseen. Kannattaa lukea läpi myös Otavan tietosuojaseloste

Otavalle ilmoittaudutaan 1.10.-1.12.2020 välisenä aikana. Ilmoittautuminen tehdään jäsenrekisteri Kuksassa tällä lomakkeella, eikä muita ilmoittautumisia huomioida. Ilmoittautuminen on sitova. Rakennus- ja purkuleirille ilmoittautuminen ohjeistetaan myöhemmin keväällä. Otavalle ilmoittaudutaan pääsääntöisesti koko leirin ajaksi. Poikkeuksen muodostavat vain vaeltajat, aikuiset ja perheleiri-ikäiset lapset (0-9 -vuotiaat), joilla on mahdollisuus ilmoittautua leirille osaksi aikaa päiväleirimaksuilla.

Tarkasta että henkilötietosi, etenkin sähköpostiosoite, on oikein. Ilmoittautumisessasi annetut tiedot jaetaan eteenpäin tahoille, jotka niitä tarvitsevat varmistaakseen leiriläisten sujuvan leiriarjen ja turvallisuuden. Näitä tahoja ovat leirin lääkintä, muonitus, pestien osalta HR sekä leirilippukunnan johtajat. Tietoja ei jaeta eikä käytetä tarpeettomasti, ja leirin jälkeen antamasi terveystiedot poistetaan jäsenrekisteri Kuksasta ja leirin aikana käytettävästä leirirekisteristä. Ilmoittautuessasi leirille hyväksyt tietojesi luovuttamisen tarvittaville tahoille.

KULJETUKSET

Leirille ilmoittautuessa osallistuja tiedostaa ja hyväksyy sen, että leirille ja leiriltä pois kuljetaan leirilippukunnan järjestämällä bussikuljetuksella (Röölään) sekä leiriorganisaation järjestämällä merikuljetuksella (Röölä-Maisaari), joka järjestyy Kuljetus-Savolaisen toimesta. Leirille ja leiriltä ei pääse millään muulla tavalla. Yksityisveneillä Maisaareen saapuminen on kielletty koko leirin ajan. Tarvittaessa matkustajista voidaan kerätä matkustajaluettelo, joka hävitetään leirin jälkeen.
   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
L-SP Otava 2020 10.06.2021 - 17.06.2021
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa, jos muu kuin Suomi
Muu osoite
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Kuvauslupa *
Olen lukenut lomakkeen alussa olevan Otavan ilmoittautumisohjeen ja sitoudun noudattamaan sitä *

PERUUTUSEHDOT

Leiriosallistuminen on mahdollista perua maksutta 1.12.2020 asti. Tähän asti peruutuksen voi tehdä itse Kuksassa omassa profiilissa Tapahtumat-välilehdellä. 

Sairastumis- ja tapaturmatapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Näissä tapauksissa ota yhteyttä suoraan vakuutusyhtiöön. 

Mikäli syystä tai toisesta olet estynyt osallistumaan leirille, on leiriosallistumisen siirto toiselle partiolaiselle mahdollista 15.5.2021 asti. Tämän jälkeen emme valitettavasti pysty enää vaihtamaan osallistujia. Estynyt etsii itse leirille osallistuvan korvaavan henkilön ja ilmoittaa asiasta lippukunnalleen sekä Otavan projektityöntekijälle Heli Matintalolle, heli.matintalo@partio.fi ja puh. 050 312 9430. Ilmoitus on tehtävä myös silloin, jos osallistumismaksu jää kokonaan käyttämättä. Osallistumismaksua ei palauteta.

Otavalla on käytössä myös kesätyö- ja kesälomatakuu. Jos et kesätöiden tai kesäloman ajankohdan vuoksi pysty osallistumaan leirille, voit peruuttaa osallistumisen työnantajan antamaa vapaamuotoista todistusta vastaan 15.5.2021 mennessä. Toimita työnantajan todistus Otavan projektityöntekijälle Heli Matintalolle, heli.matintalo@partio.fi ja puh. 050 312 9430. Tällöin koko maksettu leirimaksu palautetaan. Lisäksi henkilö voi takuun turvin perua 0-9- vuotiaan lapsen/huolettavan sekä mahdollisen puolison osallistumisen. 

Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saanut osallistuja voi halutessaan peruuttaa ilmoittautumisensa maksutta 31.3.2021 mennessä.
Olen lukenut Otavan peruutusehdot ja sitoudun noudattamaan niitä *

Osallistuminen

Kaikki Otavalle osallistujat ilmoittautuvat koko leirin ajaksi 10.-17.6.2021. Poikkeuksen muodostavat vain vaeltajat ja aikuiset sekä perheleiri-ikäiset lapset (0-9 -vuotiaat), joilla on mahdollisuus ilmoittautua leirille osaksi aikaa päiväleirimaksuilla.

Valitse alta osallistumisaikasi. Vaeltajat ja aikuiset, jotka osallistuvat päivämaksulla, valitsevat läsnäoloaikansa kohdasta Vain vaeltajille ja aikuisille: Osallistuminen, päiväleiri. 3-9 - vuotiaat lapset, jotka osallistuvat päivämaksulla, valitsevat läsnäoloaikansa kohdasta Vain 3-9 -vuotiaille lapsille: Osallistuminen, päiväleiri. 0-2 -vuotiaiden lasten läsnäoloajankohta valitaan kohdassa Perheleiriä koskevat kysymykset. Mikäli toimit leirillä henkilökohtaisena avustajana, täytä lisätietosi kohdassa Pestiin liittyvät kysymykset --> Olen vaeltajaikäinen tai sitä vanhempi.
Osallistuminen *

Alla oleviin kysymyksiin vastaavat he, jotka eivät osallistu koko leirin ajaksi Otavalle!

Huomioithan, että koska leirialueena toimii saari, leirille ja leiriltä pääsee vain Otavan leiriorganisaation ilmoittamien aikojen mukaisesti. Yksityisveneillä Maisaareen saapuminen on kielletty koko leirin ajan. 

Valitse alta osallistumispäiväsi, mikäli et osallistu koko leirin ajaksi. 
Vain vaeltajille ja aikuisille: Osallistuminen, päiväleiriVain 3-9 -vuotiaille lapsille: Osallistuminen, päiväleiriOman leirimaksusi lisäksi sinulla on mahdollisuus myös suorittaa vapaaehtoinen lisämaksu. Tämä summa ohjataan kokonaisuudessaan vähävaraisempien Otavalle osallistumisen mahdollistamiseen. Vapaaehtoiset lisämaksut laskutetaan samaan aikaan leirin osallistumismaksujen kanssa.

Vapaaehtoinen lisämaksu vähävaraisten osallistumisen mahdollistamiseenOsaaminen ja koulutus (vain yli 18-vuotiaille)

PJ-PK Otava
Luotsikurssi Otava
Ko-Gi-tapaaminen
Tervetuloa partioon -koulutus
Takaisin partioon -koulutus

Pestiin liittyvät kysymykset: vaeltajaikäiset (yli 18-vuotiaat) sekä sitä vanhemmat

Samoajaikäisille aukeaa oma pestihaku keväällä 2021 maalis-huhtikuussa. Tästä tiedotamme keväällä kaikkia leirille ilmoittautuneita samoajia. Jos sinulla kuitenkin on jo pesti Otavalle, ilmoita se alla. Samoajien pestit kestävät kaksi päivää leirin kokonaiskestosta, ja pestivalikoimaa on runsaasti, joten kiinnostava pesti löytyy varmasti!
  Olen samoajaikäinen ja minulla on jo pesti

Jos olet samoaja ja sinulla on pesti, mikä se on ja kenen kanssa olet sopinut siitä?

Kaikki vaeltajaikäiset sekä sitä vanhemmat vastaavat alla oleviin kysymyksiin.
  Olen vaeltajaikäinen tai sitä vanhempi
Jos sinulla ei ole vielä leiripestiä, voit hakea leiripestiä etukäteen.  Pestejä on eri tasoisia, hae rohkeasti mukaan! Avoimet pestit löydät osoitteesta https://www.piirileiriotava.fi/fi/otava-2020/avoimet-pestit

Mikäli sinulla ei vielä ole pestiä, voit alla ilmoittaa, minkä osa-alueen pesti kiinnostaisi. HR ottaa kaikkiin pestittömiin yhteyttä huhtikuun 2021 loppuun mennessä pestien sopimiseksi. 

Pestini

Jos sinulla on pesti, mikä se on ja kenen kanssa olet sopinut siitä?

Jos sinulla ei vielä ole pestiä, mikä osa-alue kiinnostaisi?

Jos mikään pudotusvalikon osa-alueista ei kiinnosta, niin mikä pesti kiinnostaisi?

Jos toimit henkilökohtaisena avustajana, kirjoita tähän avustettavasi nimi:

Mikäli toimit huoltajana 50% leiriajastasi, kuka on se leiriperheen aikuinen, jolla on 50% pesti?

Mikäli toimit huoltajana 100% leiriajastasi, kuka on se leiriperheen aikuinen, jolla on 100% pesti?

Pestitodistukset ja pestin opinnollistaminen

Samoajat, vaeltajat ja aikuiset voivat hakea leiripestistään osaamismerkkiä. Osaamismerkkien hakemiseen on leirin aikana tarjolla opastusta. Leiripestistä voi myös saada pestitodistuksen.
  Haluan saada leiripestistäni pestitodistuksen

Haluan yleispestitodistuksen

Haluan eritellyn pestitodistuksen (esim. opintoja varten)

Opiskelijoiden on mahdollista hakea leiripestistään opintosuoritusta tai sen osaa, tai joskus esim. suorittaa leirillä opintoihin liittyvää harjoittelua tai näyttöjä. Jos olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta, kannattaa leiripesti valita opintoihisi sopivaksi. Opintosuorituksen myöntää aina oma oppilaitoksesi, ja asiasta kannattaa olla yhteydessä oppilaitokseen jo hyvissä ajoin ennen leiriä. Otavan osaamistiimi tukee ja neuvoo leiripestin ja opintojen yhdistämisessä. 
  Haluan, että Otavan osaamistiimi on minuun yhteydessä ennen leiriä liittyen leiripestini hyödyntämiseen opinnoissani

Mitä ja missä opiskelen?

Pestini on: (jos jo tiedossa)

Voiko leirin osaamistiimi olla sinuun yhteydessä leirin jälkeen liittyen leiripestin hyödyntämiseen opinnoissa?

Yleiset kysymykset

Tulen toimeen *Uimataito *


Vain tarpojille: Pituuteni on:


Vain samoajille: Kuinka taitava olet melomaan?


Minulla on veneilyliivit ja pystyn tarvittaessa ottamaan ne mukaan leirille *

Ruokavalio ja ruoka-aineallergiat

Kaikki Otavalla tarjottava ruoka on laktoositonta. Ruoka ei myöskään sisällä kalaa tai äyriäisiä, joten niitä ei tarvitse erikseen ilmoittaa. 
  Minulla on erityisruokavalio
Mikäli koet, että ruokavaliosi on niin haastava, että kerrot siitä mielummin omin sanoin, voit jättää vastaamatta tarkentaviin kysymyksiin ja kertoa ruokavaliosta vapaasti ”Lisätietoa ruokavaliostani” - kohdassa. Emme ota huomioon makumieltymyksiä.

Minulla on kasvisruokavalio

Maito- tai muna-allergia
Gluteenin tai viljatuotteiden yliherkkyys

Pähkinä- tai manteliallergia
Mauste- tai lisäaineallergia (listaa lisäaineista sekä nimi että E-koodi):

Olen allerginen seuraaville ruoka-aineilleLisätietoja ruokavaliostani:

Tiedot terveydentilastani

Leirillä toimii ensiapuasema, joka hoitaa pieniä toimenpiteitä. Isommat jatkohoitoa vaativat tilanteet arvioidaan ja lähetetään tarvittaessa eteenpäin. Tätä varten terveyskyselyssä on tärkeää ilmoittaa leiriläisen kotikunta. On tärkeää ilmoittaa myös mahdolliset perussairaudet, jotta osaisimme varautua mahdolliseen hoidon tarpeeseen. Huoltajan tai muun yhteyshenkilön tulisi olla tavoitettavissa koko leirin ajan tämän lomakkeen lopussa ilmoitetusta puhelinnumerosta mahdollisten erityistilanteiden sattuessa. Terveyskyselyn tiedot kerätään kaikilta leirille osallistuvilta ensiapuasemaa ja leirilippukunnanjohtajia varten, jotta erikoistilanteessa käytössämme olisi tarvittava informaatio. Tiedot ovat luottamuksellisia ja ne hävitetään leirin jälkeen.
Koen terveydentilani *


Terveydentilaani liittyvät erityistarpeet *Lisätiedot erityistarpeestani:
  Minulla on pitkäaikaissairaus

Sairastan seuraavaa pitkäaikaissairautta
Lisätietoja pitkäaikaissairaudestani:

Säännöllinen lääkitys:

Tarvittaessa lääkitys:

  Minulla on lääkeaineallergia

Olen allerginen seuraaville lääkeaineille:

Kotikunta *
Lähiomaisen yhteystiedot leirin aikana, nimi ja puhelinnumero *
  Olen kiinnostunut ottamaan ulkomaalaisia partiolaisia luokseni perhevierailuun leirin jälkeen

Kerro kuinka monelle vieraalle sinulla on tilaa?

Mitä kieliä perheessänne osataan?

Tähän voit kirjoittaa toiveita perheeseesi saapuvista vieraista (esim. vierailijan ikä, sukupuoli):

Tähän voit kertoa perheestäsi perhevierailuun vaikuttavista asioista (esim. lemmikit, lapsien iät):

Perheleiriä koskevat kysymykset

  Ilmoittaudun perheleiriin

Kaikki lapsiperheet ovat tervetulleita Otava 2020:lle! Perheet ja pikkuväki majoittuvat perheleirissä tai oman lippukunnan kanssa. Perheleirin tavoitteena on mahdollistaa aikuisten osallistuminen työtehtäviin leirillä. Perheleirissä on päiväkoti sekä oma ohjelma pienille koululaisille. Perheleirin leiriarki pyörii siellä majoittuvien työpanoksella, joten kaikilta siellä majoittuvilta edellytetään osallistumista pienten yhteisten tehtävien hoitamiseen oman pestin lisäksi.

Leirilippukunnissa majoittuvat perheet ovat aina tervetulleita mukaan perheleirin ohjelmaan sekä käyttämään perheleirin palveluita. Leirilippukunnissa majoittuvat lapset saavat osallistua päiväkodin tai koululaisohjelman toimintaan.

Perheleirissä asutaan itse mukana tuoduissa teltoissa. Perheet voivat sopia yöpyvänsä toiseen perheen kanssa samassa teltassa. Telttapaikkoja ei ole mahdollista varata etukäteen. Ilmoitathan lomakkeen lopussa sen, missä majoitut.

Jokaisella perheleirille osallistuvalla aikuisella tulee olla vähintään 50% pesti. Leirin ajaksi voi myös muodostaa leiriperheen, jossa toinen aikuinen hoitaa lapsia ja toisella on täysipäiväinen eli 100% pesti tai kummallakin aikuisella voi olla 50% pestit.

Mikäli haluat ilmoittaa leirille mukaan syntymättömän lapsen (=lapsi, joka syntyy vielä ennen leiriä), niin täytä myös hänen osaltaan oma ilmoittautumislomake ja kirjoita nimeksi esimerkiksi Vauva Sukunimi. Kun lapsi on syntynyt, niin ilmoita hänen nimensä ja syntymäaikansa osoitteeseen heli.matintalo@partio.fi. 

Muistakaa tehdä perheelle perheleiritunniste! Leiriperheestä ilmoittautuu ensin yksi aikuinen ja muodostaa oman ilmoittautumisensa yhteydessä perhetunnisteen (lomakkeen lopussa). Tämä tunnus kirjataan muistiin ja lisätään leiriperheen seuraavien ilmoittautujien lomakkeelle sille varattuun kohtaan.

Lomakkeen alareunassa on kysymys "Osallistun seuraavan ikäkauden ohjelmaan". Kaikki alle seikkailijaikäiset lapset (0-9 -vuotiaat) ilmoitetaan tässä kohdassa ohjelmaan Lapsi (0-6 v). 

Ilmoittaudun perheleirin ohjelmaan yleisesti


3-6-vuotiaat: Ilmoittautuminen päiväkotiin


7-9-vuotiaat: Ilmoittautuminen koululaisohjelmaan


Lisätietoja:


Ilmoita alla olevassa kohdassa perheleiriin osallistuvan 0-2 -vuotiaan lapsen leirilläoloaika. Jokainen leirille osallistuva ilmoitetaan erikseen, joten huolehdithan että valitset tässä juuri oikean lapsen osallistumispäivät. 

0-2 -vuotiaan lapsen leirilläoloaika
Ei-partiolaisia koskevat kysymykset

  En ole partiolainen

Minkä lippukunnan kanssa osallistut leirille?

Olen tarkistanut aiemmin antamani tiedot oikeiksi ja vahvistan osallistuvani Otavalle kesäkuussa 2021 *


   
Osallistujan huoltaja tapahtumassa:  
Nimi
Lisäosoite
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka  
Maa, jos muu kuin Suomi
Sähköpostiosoite
Laskutustapa  
Osallistujan maksaja tapahtumassa, jos eri kuin osallistujan huoltaja:  
Nimi
Lisäosoite
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka  
Maa, jos muu kuin Suomi
Sähköpostiosoite
Laskutustapa  
 
Ikäkauden ohjelman valinta:
Osallistun seuraavan ikäkauden ohjelmaan*
Majoitustiedot:
Majoittuminen: *   
Perheleiritunniste
Lisätietoja

Koronaviruksen riskit partiotoiminnassa
Tiedostan ilmoittautuessani tai ilmoittaessani huollettavani, että partiotapahtumaan osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vakuutan, että en osallistu tai huollettavani ei osallistu tapahtumaan sairaana tai edes lieväoireisena. Jos kuulun tai huollettavani kuuluu riskiryhmään, olen pohtinut huolellisesti tapahtumaan osallistumista. Tarkempaa tietoa hygienia- ja turvallisuusasioista voi kysyä tapahtuman järjestäjältä.
Ymmärrän koronaviruksen aiheuttamat riskit partiotoiminnassa *