Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.
              

Valkama on Uudenmaan Partiopiirin yhdeksäs piirileiri, joka järjestetään Hangon Syndalenissa 15.–23. heinäkuuta 2020. Lyhyempikestoinen sudenpentujen ja seikkailijoiden kolmen yön leiri järjestetään 15.–18.7. Leirille ovat tervetulleita niin uusmaalaiset partiolaiset, muut partiolaiset, ei-partiolaiset kuin ulkomaalaiset vieraatkin. 

Ilmoittaudu mukaan Suomen kesän 2020 eteläisimmälle piirileirille!

Ennen kun täytät tämän ilmoittautumislomakkeen, tutustuthan huolellisesti Valkaman ilmoittautumisohjeisiin. Ohjeissa on eritelty jokainen vastauskohta, joten saat sieltä myös apua itseä mietityttäviin kysymyksiin. 

Valkamalle ilmoittaudutaan 11.12.2019–4.3.2020 välisenä aikana. Nopean ilmoittautujan hinta on voimassa 12.2.2020 asti. Ilmoittautuminen tehdään jäsenrekisteri Kuksassa tällä lomakkeella eikä muita ilmoittautumisia huomioida. Ilmoittautuminen on sitova ja huomioithan, että kuljetukset leirille eivät sisälly leirin hintaan. Rakennus- ja purkuleirille ilmoittautuminen ohjeistetaan myöhemmin keväällä. 

Tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset eli ikäkaudet 12-vuotiaasta ylöspäin ilmoittautuvat pääsääntöisesti pitkälle leirille 15.–23.7.2020 ja sudenpennut ja seikkailijat lyhyelle leirille 15.–18.7.2020. Valkamalle on mahdollista osallistua myös leirivuorokausimaksulla. 

Lapsiperheet ovat tervetulleita majoittumaan perheleiriin koko leiriksi, lyhyeksi leiriksi tai leiripäiviksi. Tällöin ensimmäisen perheen ilmoittautujan tulee tehdä perheleiritunniste ilmoittautumisen alalaidasta ja muiden perheen ilmoittautuneiden tulee ilmoittaa sama perheleiritunniste oman ilmoittautumisensa yhteydessä. Jokaisesta perheen jäsenestä perheen pienimmät mukaan lukien tehdään oma ilmoittautuminen.

Tarkasta että henkilötietosi, etenkin sähköpostiosoite, on oikein. Ilmoittautumisessasi annetut tiedot jaetaan eteenpäin tahoille, jotka niitä tarvitsevat varmistaakseen leiriläisten sujuvan leiriarjen ja turvallisuuden. Näitä tahoja ovat leirin lääkintä, muonitus, leirilippukunnan johtajat sekä pestien osalta henkilöstöhallinta. Tietoja ei jaeta eikä käytetä tarpeettomasti, ja leirin jälkeen antamasi terveystiedot poistetaan jäsenrekisteri Kuksasta ja leirin aikana käytettävästä leirirekisteristä. Ilmoittautuessasi leirille hyväksyt tietojesi luovuttamisen tarvittaville tahoille.

Valkaman osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä kolmessa kategoriassa, joita ovat 100 % leirimaksusta, 100 € sekä 50 €. Stipendiä tulee hakea nopean ilmoittautumisajan sisällä 12.2. mennessä eikä tämän jälkeen tulevia hakemuksia huomioida. Lue lisää stipendeistä täältä. Stipendiä haetaan ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeen alalaidassa kohdassa Ilmoittaudu ja ano stipendiä.

Valkaman leiripaidoille ja muille leirituotteille aukeaa oma nettikauppa vuoden alussa, Valkaman nettisivuille ja someen tulee silloin lisätietoa.

Nähdään Valkamalla!
   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
Uusimaa – Piirileiri Valkama 2020 15.07.2020 - 23.07.2020
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa, jos muu kuin Suomi
Muu osoite
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Kuvauslupa *

VALKAMAN ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT


Olen lukenut Valkaman ilmoittautumis- ja peruutusehdot ja sitoudun noudattamaan niitä *

VALKAMAN TIETOSUOJASELOSTE

Olen lukenut ja hyväksyn Valkaman tietosuojaselosteen *
Osallistun Valkama-leirille *

Haluatko mukaan vain päivänä tai muutamana päivänä? Ilmoita päivät tässä.
Osallistuminen leirivuorokausilleLähin tavoitettavissa oleva omaiseni leirin aikana (nimi ja puhelinnumero) *
Tulen toimeen *Uimataito *


Klikkaa tästä auki valikko, jolla voit ilmoittaa pestitilanteesi leirin ajalle. Tähän vastaavat yli 15-vuotiaat osallistujat.

Valkaman tällä hetkellä avoimia pestejä voit katsoa ja hakea täältä. Pestejä on eritasoisia ja uusia avautuu koko ajan, joten hae rohkeasti mukaan!
  Pesti
Pestien tarkempi jakaminen vielä pestittömille henkilöille (yli 15v) tehdään ilmoittautumisen jälkeen, jolloin asiasta lähetetään myös lisätietoa.

Pesti Valkamalla


Pestini ja pestaajan nimi

Jos toimit henkilökohtaisena avustajana, kirjoita tähän avustettavasi nimi

Valkaman aikana voi tulla tarvetta erilaiselle osaamiselle. Mikäli sinun erityisosaamisesi on tällaisissa tilanteissa käytössä, ilmoita ne tässä.

Erityisosaaminen ja taidotKlikkaa tästä auki valikko, jolla voit ilmoittaa erikoisruokavaliosi tai ruoka-aineallergiasi. Kaikki Valkamalla tarjottava ruoka on laktoositonta, joten sitä ei tarvitse ilmoittaa erikseen.
  Erityisruokavalio
Ilmoita erityisruokavaliot ja allergiat tästä.

Ruokavalio


Ruoka-aineallergiatMauste- tai lisäaineallergia (listaa lisäaineista sekä nimi että E-koodi)

Jokin muu ruoka-aineallergia, kerro tähän mahdollisimman tarkasti

Olen hengenvaarallisesti allerginen seuraaville ruoka-aineille

Muuta olennaista liittyen ruokavalioosi ja/tai ruoka-aineallergioihin

Klikkaa tästä auki valikko, jolla voit ilmoittaa terveydentilaasi liittyvät asiat sekä erityistarpeet.
  Terveydentila ja erityistarpeet

Allergiat (muut kuin ruoka-aineet esim. lääkeaineet, ampiaiset)

Sairastan seuraavaa pitkäaikaissairautta

Toimintakykyyni vaikuttava ominaisuusErityistarpeet

Muut tarkennukset liittyen terveydentilaani ja/tai erityistarpeisiini

Laite, johon terveydentilani vuoksi tarvitsen sähköä leirin aikana

Haluan, että leirilääkintä on minuun yhteydessä ennen leiriä (puhelinnumero, nimi)

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä saavutettavuuteen/esteettömyyteen liittyen (puh.nro, nimi)

Tuletko Valkamalle koko perheen voimin? Klikkaa tästä ja ilmoita tietosi.
  Perheleiri

Kaikki lapsiperheet ovat tervetulleita Valkamalle! Perheleirin leiriarki pyörii siellä majoittuvien työpanoksella, joten kaikilta siellä majoittuvilta edellytetään osallistumista pienten yhteisten tehtävien hoitamiseen.

Perheleirissä asutaan itse mukana tuoduissa teltoissa. Perheet voivat sopia yöpyvänsä toiseen perheen kanssa samassa teltassa. Telttapaikkoja ei ole mahdollista varata etukäteen. Ilmoitathan lomakkeen lopussa sen, majoitutko perheleirissä vai jossain lippukunnassa.

Mikäli haluat ilmoittaa leirille mukaan syntymättömän lapsen (=lapsi, joka syntyy vielä ennen leiriä), niin täytä myös hänen osaltaan oma ilmoittautumislomake ja kirjoita nimeksi esimerkiksi Vauva Sukunimi. Kun lapsi on syntynyt, niin ilmoita hänen nimensä ja syntymäaikansa osoitteeseen valkama@partio.fi.

Muistakaa tehdä perheelle perheleiritunniste! Leiriperheestä ilmoittautuu ensin yksi aikuinen ja muodostaa oman ilmoittautumisensa yhteydessä perhetunnisteen (lomakkeen lopussa). Tämä tunnus kirjataan muistiin ja lisätään leiriperheen seuraavien ilmoittautujien lomakkeelle sille varattuun kohtaan. Jokaisesta perheen jäsenestä perheen pienimmät mukaan lukien täytetään oma ilmoittautumislomake.

Ilmoittaudun perheleiriin

Kerro leiriperheesi aikuisten nimet ja lasten lukumäärä ja iät

Mikäli et ole vielä partiolainen, klikkaa tästä auki valikko.

Huoltajan tiedot-kohta on pakollinen kaikille alaikäisille ei-partiolaisille osallistujille. Tähän kohtaan täysi-ikäinen ei-partiolainen kirjaa oman syntymäaikansa.

Ei-partiolaisen tulee ennen leirille ilmoittautumista sopia minkä lippukunnan kanssa haluaa yöpyä. Lippukuntiin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä ja autamme tässä tarvittaessa mielellämme!
  En ole partiolainen

Ei-partiolaisen huoltajan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, suhde osallistujaan

*

Lippukunta, jonka kanssa olen sopinut majoittuvani


   
Osallistujan huoltaja tapahtumassa:  
Nimi
Lisäosoite
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka  
Maa, jos muu kuin Suomi
Sähköpostiosoite
Laskutustapa  
Osallistujan maksaja tapahtumassa, jos eri kuin osallistujan huoltaja:  
Nimi
Lisäosoite
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka  
Maa, jos muu kuin Suomi
Sähköpostiosoite
Laskutustapa  
 
Ikäkauden ohjelman valinta:
Osallistun seuraavan ikäkauden ohjelmaan*
Majoitustiedot:
Majoittuminen   
Majoittuu lippukunnassa *   
Perheleiritunniste
Lisätietoja