Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.
Olet ilmoittautumassa Pohjanmaan Partiolaisten tapahtumaan. Ilmoittautuminen on sitova!
   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
PP - Back to Jylhä - Samoajien välipäiväleiri 27.12.2019 - 30.12.2019
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa, jos muu kuin Suomi
Muu osoite
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Kuvauslupa *
Erityisruokavalio
Osallistumismaksu *
Tapahtumakirjeen toimitus *

Tarjotessasi tai tarvitessasi kyytiä, tarkennathan lisätietolaatikkoon tarkemmat tiedot kyytiasiasta. Ilmoita myös mikäli olet valmis koukkaamaan rautatien kautta ja hakemaan kyytiin julkisella liikenteellä saapuvia.
Saavun paikalle *

Saako yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, sähköposti ja lippukunta) jakaa muille osallistujille kyytiyhteistyön helpottamiseksi?
Yhteystietojen jakaminen *

Mikäli koet että haluat oman erillisen saunavuoron ilmoitathan siitä tässä.
Saunavuoro
Mitä olet aina halunnut partiossa tehdä?

Jotta voimme pyrkiä mahdollisimman esteettömään tapahtumaan, osallistujien pitää olla omatoimisia ja olla yhteydessä Vaasan toimipaikkaan 044-7169302 tai noora.smatrask@partio.fi ja kertoa mahdollisista osallistumisten esteistä. Mitä aiemmin esteettömyyteen vaikuttavista asioista kerrotaan, sitä suuremmalla todennäköisyydellä ne pystytään ottamaan huomioon. Esteettömyys ei tarkoita vain liikuntarajoitteisuutta.
Esteettömyys *

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumiset ovat sitovia! Jos osallistuja peruu ilmoittautumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, on lippukunnalla oikeus asettaa toinen hänen tilalleen. Mikäli tapahtumassa on ilmoittautuneita varasijalla, he menevät etusijalle jaettaessa peruutuspaikkoja. Tieto osallistujavaihdosta on tultava piiritoimistoon viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.


Tieto perumisesta on lähetettävä sekä piiritoimistoon, että tapahtumanjohtajalle. Sairastapauksissa hankitaan lääkärin/terveydenhoitajan todistus, jonka jälkeen korvausta osallistumismaksusta voi hakea vakuutusyhtiöltä, joko omasta tai partiovakuutuksesta. Jos perumiseen ei ole perusteltua syytä tai sitä ei ole hoidettu riittävän ajoissa, piiri laskuttaa lippukuntaa normaaliin tapaan. Lippukunnan tehtävänä on huolehtia siitä, että peruutuskäytäntö on lippukunnan jäsenillä tiedossa. 

Peruutusehdot *

   
 
Lisätietoja