Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.
              
Tällä lomakkeella ilmoittaudut Väiski 2021-leirille. Ilmoittautuminen alkaa 2.3. ja päättyy 15.4.2021. Ilmoittautuminen on sitova. Rakennus- ja purkuleirille ilmoittautuminen ohjeistetaan myöhemmin keväällä. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa vain yhden henkilön kerrallaan.

Alle 18-vuotiaan partiolaisen ilmoittaa jäsenrekisteri Kuksaan merkitty huoltaja. Täytä ilmoittautumislomake kirjautuneena. Ongelmatilanteissa tunnusten kanssa ota yhteyttä ensisijaisesti oman lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Projektitoimisto vahvistaa alle 18-vuotiaan ei-vielä-partiolaisen ilmoittautumisen huoltajalta.

Lomakkeella on paljon kysymyksiä ja kaikki eivät välttämättä koske sinua. Huomioithan, että tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.


Henkilötiedot
Tarkista, että henkilötietosi, etenkin sähköpostiosoite, on oikein. Jos olet partiolainen, korjaa tiedot tarvittaessa suoraan Kuksa-profiiliisi. Ilmoittautumisessasi annettuja tietoja jaetaan eteenpäin leiriorganisaation jäsenille, jotta varmistetaan leiriläisten sujuvan leiriarki ja turvallisuus. Näitä tahoja ovat mm. leirin lääkintä, muonitus, pestien osalta HR sekä savujen johtajat. Tietoja ei jaeta eikä käytetä tarpeettomasti, ja leirin jälkeen antamasi terveystiedot poistetaan jäsenrekisteri Kuksasta ja leirin aikana käytettävistä leirirekistereistä. Ilmoittautuessasi leirille hyväksyt tietojesi luovuttamisen tarvittaville tahoille. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä partiossa Suomen Partiolaisten sivuilta. 

Perheleiri
Kaikki lapsiperheet ovat tervetulleita Väiskille. Perheleirissä majoittuvat pääasiassa pestissä toimivat aikuiset pienten lastensa kanssa, mutta perheleiriin voi tulla myös ilman lasta. Vaihtoehtoisesti perheet voivat majoittua oman lippukuntansa kanssa. Perheleirissä asutaan itse mukana tuoduissa teltoissa. Jokainen perheenjäsen ilmoitetaan erikseen. Perheen ensimmäisen ilmoittautujan tulee luoda perheleiritunniste tämän lomakkeen lopussa. Perheen muut jäsenet merkitsevät saman tunnuksen omassa ilmoittautumisessaan. Näin saamme tietää, ketkä kuuluvat samaan perheeseen. 

Ei -vielä-partiolainen 
Osallistujan tietoihin kirjoitetaan sähköpostiosoitteeksi osallistujan oma sähköpostiosoite. Osoite ei voi olla sama kuin huoltajan sähköpostiosoite. ”Osallistujan huoltaja tapahtumassa”-kohtaan kirjataan alle 18-vuotiailta osallistujan huoltajan yhteystiedot, joista tavoittaa ennen leiriä ja leirin aikana. Ei-vielä-partiolaisen tulee ennen leirille ilmoittautumista sopia minkä lippukunnan kanssa haluaa yöpyä. Lippukunta ilmoitetaan lomakkeen lopussa ”majoitus” kohdassa. Lippukuntiin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä ja autamme tässä tarvittaessa!

HUOM! Jos olet huoltaja ja ilmoitat alaikäistä osallistujaa, tarkista että alla ilmoitettavana henkilönä näkyy huollettavasi, etkä sinä itse. 

Jos toivot yhteydenottopyyntöä, laita viesti osoitteeseen vaiski@partio.fi tai ole yhteydessä omaan lippukuntaasi. Lomakkeella jätettyjä yhteydenottopyyntöjä ei pystytä huomioimaan. Telttakaveritoiveet kannattaa osoittaa suoraan omalle johtajalle. 
   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
EPT Väiski 2021 21.07.2021 - 28.07.2021
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Muu osoite
Sukupuoli*
Syntymäaika*
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Kuvauslupa *

Ehdot ja säännöt

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot
Olen lukenut osallistumis- ja peruutusehdot ja hyväksyn ne *

Leirin säännöt
Olen lukenut leirin säännöt ja sitoudun noudattamaan niitä *

Tietosuojaseloste
Olen tutustunut Väiskin tietosuojaselosteeseen *

Osallistuminen

Leirinjaksot on nimetty ikäkauden mukaan. Voit kuitenkin valita pidemmän tai lyhyemmän leiriajan, kuin oman ikäkautesi. Jos sudenpentu tai seikkailija jää pitkäksi leiriksi, on heidän majoituttava perheleirissä loppuleirin ajan. Mikäli olet epävarma leirisi pituudesta, varmista se omasta lippukunnastasi. Jos haluat ilmoittautua vain tietyiksi päiviksi, valitse ensimmäisessä kysymyksessä viimeinen kohta ja merkitse osallistumispäiväsi seuraavaan kysymykseen. Jos ilmoitettava on 06 vuotias, valitse seuraavassa kysymyksessä "osallistuja 06 vuotias" ja ilmoita osallistumispäivät erikseen. Henkilökohtainen avustaja maksaa 50% alennetun osallistumismaksun. Alennus huomioidaan laskutuksessa. 

Leiriajat
Sudenpennut (7–9-v.), to 22.7.–su 25.7. 
Seikkailijat (10–12-v.), ke 21.7.–su 25.7.
Tarpojat ja sitä vanhemmat, ke 21.7.–ke 28.7. (pitkä leiri)  

Osallistun leirille *

  Klikkaa auki ja ilmoita 0–6-vuotiaan osallistumispäivät
0-6 vuotaiden osallistuminen on ilmainen. 

0-6 vuotiaan läsnäolopäivät

*Mikäli olet yli 7-vuotias ja et osallistu millekkään kiinteistä leiriajoista (21.7.-28.7., 21.7.-25.7. tai 22.7.-25.7.), niin valitse osallistumispäiväsi alta. Valitse tulopäivä. Leirivuorokausi sisältää lounaan, päivällisen, iltapalan ja aamupalan tässä järjestyksessä.
Vain päiväleiriläisille, osallistumispäivät
Valitse alta ikäkausi, johon kuulut (ikäsi perusteella) ja jonka ohjelmaan haluat osallistua. Jos olet siirtymävaiheessa, kannattaa varmistaa oikea ikäkausi omasta lippukunnasta. Vaikka olet akela ja vietät leirin sudenpentujen kanssa, ikäkautesi on kuitenkin "Aikuiset"
Ikäkausi *

Taustatiedot

Lähiomaisen nimi ja puhelinnumero (josta tavoittaa leirin aikana) *

Sähköpostiosoite, johon toivot saavasi informaation leiristä *

Tulen toimeen *
Olen Suomen kansalainen *


Kansalaisuus, jos muu kuin Suomi

Ruokavalio

Kaikki Väiskillä tarjottava ruoka on laktoositonta. Vastaa vain niihin kohtiin, jotka koskettavat sinua. Mikäli koet, että ruokavaliosi on niin haastava, että kerrot siitä mieluummin omin sanoin, voit jättää vastaamatta tarkentaviin kysymyksiin ja kertoa ruokavaliosta vapaasti ”Lisätietoa ruokavaliostani” - kohdassa. Mainitse lisätiedoissa, mikäli allergiasi on niin vakava, että voit saada anafylaktisen sokin. Emme ota huomioon makumieltymyksiä.


  Minulla on kasvis- tai erityisruokavalio (klikkaa lisäkysymyksiin)

Minulla on kasvispohjainen ruokavalio - ruuastani EI VOI löytyä näitä komponentteja


Gluteeniton ruokavalioLisätietoja ruokavaliostani (jätä tyhjäksi jos ei ole)

  Minulla on allergia (klikkaa lisäkysymyksiin)

Minulla on kala-allergia, EN voi syödä seuraavia
Minulla on muna-, maito- tai vilja-allergia

Minulla on pähkinä- tai manteliallergia
Olen allerginen seuraaville ruoka-aineilleLisätietoja allergioistani (jätä tyhjäksi jos ei ole)

Terveystiedot

Leirillä toimii leirisairaala, joka hoitaa pieniä toimenpiteitä. Isommat jatkohoitoa vaativat tilanteet arvioidaan ja lähetetään tarvittaessa eteenpäin. On tärkeää ilmoittaa perussairaudet, jotta osamme varautua mahdolliseen hoidon tarpeeseen. Huoltajan tai muun yhteyshenkilön tulisi olla tavoitettavissa koko leirin ajan mahdollisten erityistilanteiden sattuessa; tarkistathan yhteystietosi.

Mikäli koet, että kerrot terveydentilastasi mieluummin omin sanoin, voit jättää vastaamatta tarkentaviin kysymyksiin ja vastata avoimeen kenttään lopussa. 

  Minulla on sairaus, lääkitys tai terveyteeni liittyvä erityistarve (klikkaa lisäkysymyksiin)

Minulla on seuraava pitkäaikaissairaus tai erityisen tuen tarve

Lääkitys

Käyttämäni lääkkeet ja niiden annostelu (jätä tyhjäksi jos ei ole)

Allergiat (pois lukien ruoka-aineallergiat)Lisätietoa sairauksistani (jätä tyhjäksi jos ei ole)

  Haluan, että leirilääkintä ottaa minuun yhteyttä ennen leiriä

Yhteystiedot

*

Esteettömyys ja erityistarpeet leiriarjessa

Väiskillä on käytössä Helppo tulla-tunnus. Voit tutustua Helppo tulla -tunnukseen täällä. Leirin esteettömyysyhteyshenkilönä toimii Tuuli Piiroinen, ja häneen voi olla yhteydessä ennen leiriä sähköpostitse (tuuli.piiroinen@partio.fi). Muista, että henkilökohtaisen avustajan täytyy tehdä oma ilmoittautuminen, jonne pääset tästä.
  Minulla on esteettömyyteen liittyviä erityistarpeita (klikkaa lisäkysymyksiin)

Apuvälineet ja erityistarpeet

Kuvaile esteettömyyteen liittyviä tarpeitasi tarkemmin

*
  Minulla on mukanani leirillä henkilökohtainen avustaja

Avustajan nimi

  Haluan, että leirin esteettömyydestä vastaava henkilö ottaa minuun yhteyttä ennen leiriä

Yhteystiedot

*

Vastaa ikäkausikohtaisiin kysymyksiin. Valitse sen ikäkauden kysymys, jonka ohjelmaan osallistut.

Valitse oikea ikä, pääset täyttämään mm. uimataidon.
  OLEN ALLE 15-vuotias (0-6 v perheleiriläinen, sudenpentu, seikkailija tai tarpoja)

Savun ensiapuvastaava saa antaa minulle tarvittaessa käsikauppalääkkeitä

*

Uimataito

*


Lisätietoa uimataidosta

  OLEN YLI 15-vuotias (samoaja, vaeltaja tai aikuinen)

Väiskillä samoajat tutustuvat leiriarjen pyörittämiseen päiväpestijärjestelmän välityksellä. Aikuiset pestautuvat leirin ajaksi joko leirilippukuntaan tai valitsevat itseään kiinnostavan osa-alueen leiriarjen pyörittämisessä.

Loppuleiristä kaikki leirissä olevat tarpojat ja samoajat pääsevät kokemaan Reissun: urbaanin, interaktiivisen haikkikokemuksen Hangossa. Jokaisen leirissä olevan vaeltajan ja aikuisen odotetaan osallistuvan reissun järjestämiseen, eikä reissun aikana järjestetä leirissä muuta ohjelmaa. Myös siis savujen johtajistot pääsevät toteuttamaan Reissua!

Jotta löytäisimme jokaiselle pesti-ikäiselle kiinnostavaa tekemistä leirille, pyydämme sinua ruksimaan alta kaikki sinua kiinnostavat hommat. Tietoja käytetään samoajilla päiväpestien ja muilla reissun pestienjakoon, sekä pestittömille mukavan pestin löytämiseen. 

Voit myös katsoa Väiskin avoimia pestejä täältä.


Minua kiinnostaa

*Minulla on seuraava koulutus voimassa leirin aikana


Lisävalinnat samojille, vaeltajille ja aikuisille   
Osallistujan huoltaja tapahtumassa:  
Nimi
Lisäosoite
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka  
Maa
Sähköpostiosoite
Laskutustapa  
Osallistujan maksaja tapahtumassa, jos eri kuin osallistujan huoltaja:  
Nimi
Lisäosoite
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka  
Maa
Sähköpostiosoite
Laskutustapa  
 
Majoitustiedot:
Majoittuminen: *   
Perheleiritunniste
Lisätietoja

Koronaviruksen riskit partiotoiminnassa
Tiedostan ilmoittautuessani tai ilmoittaessani huollettavani, että partiotapahtumaan osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vakuutan, että en osallistu tai huollettavani ei osallistu tapahtumaan sairaana tai edes lieväoireisena. Jos kuulun tai huollettavani kuuluu riskiryhmään, olen pohtinut huolellisesti tapahtumaan osallistumista. Tarkempaa tietoa hygienia- ja turvallisuusasioista voi kysyä tapahtuman järjestäjältä.
Ymmärrän koronaviruksen aiheuttamat riskit partiotoiminnassa *