Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.
   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
Muddus 2020 25.07.2020 - 01.08.2020
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa, jos muu kuin Suomi
Muu osoite
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Kuvauslupa *
Erityisruokavalio

YLEISET

Huoltajan nimi ja numero, josta tavoittaa leirin aikana *

Arvioi leiriläisen uimataitoa. Voit halutessasi tarkentaa uimataitoa ilmoittautumislomakkeen viimeiseen lisätietokenttään. Leiriläiset eivät koskaan ui ilman valvontaa.
Uimataito *TERVEYDENTILA

Seuraavaksi kysytään oleellisia tietoja leiriläisen terveydentilasta. Matkapahoinvointia voi halutessaan tarkentaa myös lomakkeen viimeiseen lisätietokenttään. Terveydentilaan liittyvät kysymykset/lomakkeet on merkattu Kuksassa "arkaluontoisiksi" ja ne näkee vain lippukunnanjohtaja. Tiedot luovutetaan leirillä myös vaelluksen vastuuhenkilölle. Meidän on tärkeää tietää leiriläisen mahdollisista lääkkeistä/sairaudesta, jotta osaamme tarvittaessa antaa leiriläiselle oikeanlaista apua.
Matkapahoinvointi *

Lääkitys (jos on)
Sairaudet (jos on)

KUVAUSLUPA

Kuksan lomake kyselee automaattisesti kuvauslupaa lomakkeessa ylempänä. Tämä kuvauslupa on Suomen Partiolaisten asettama, jolla on merkitystä enemmän esimerkiksi Hämeen partiopiirin tapahtumissa (kisat jne.) ja sillä voi olla hieman "laajemmat" seuraukset, kun tällä lippukunnan omalla kuvausluvalla.

Käytännössä siis hyväksymällä lippukunnan oman kuvausluvan, kuvia/videoita voidaan laittaa "julkiseen jakoon" Instagramiin, Lippukunnan Facebook-sivuille tai nettisivuille.
Osallistuja saa näkyä lippukunnan sosiaalisessa mediassa (Instagram/facebook/nettisivut) *

KYSYMYKSET SUDENPENNULLE

  Olen sudenpentu (1- tai 2-luokkalainen)

Huoltajani nimi leirillä

*

   
 
Lisätietoja

Koronaviruksen riskit partiotoiminnassa
Tiedostan ilmoittautuessani tai ilmoittaessani huollettavani, että partiotapahtumaan osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vakuutan, että en osallistu tai huollettavani ei osallistu tapahtumaan sairaana tai edes lieväoireisena. Jos kuulun tai huollettavani kuuluu riskiryhmään, olen pohtinut huolellisesti tapahtumaan osallistumista. Tarkempaa tietoa hygienia- ja turvallisuusasioista voi kysyä tapahtuman järjestäjältä.
Ymmärrän koronaviruksen aiheuttamat riskit partiotoiminnassa *