Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.

Tervetuloa TuhoPunkkuun!

Ilmoittautuessasi 17.8.2020 mennessä saa kisavartionne yörastille aamupalatarjoilun. Yleisesti ilmoittautuminen päättyy 31.8.2020. Tapahtumaan voi jälki-ilmoittautua 1.-7.9.2020. 

  • Ilmoittautumisen tekee vartionjohtaja (vain 1 ilmoittautuminen Kuksaan per vartio). Kisakirje ja muut tiedotteet lähetetään vartion ilmoittajan sähköpostiin, joten tarkista, että tietosi ovat oikein.
  • Valitse lippukunta, jota vartio edustaa, "taho jota edustaa" -valinnasta maksajan jälkeen.
  • Mikäli kisavartion jäsenet, syntymävuodet ja ruoka-aineallergiat ovat tiedossa, ilmoitathan ne jo nyt. Ilmoittautumisen voi kuitenkin tehdä ilman näitä tietoja.

Ilmoittautumista voi muokata 7.9. saakka, mutta ilmoittautuminen tulee perua varsinaisen ilmoittautumisajan aikana 31.8. mennessä.

Lisätietoja saa sähköpostitse osoitteesta heidi.lehtikuja@partio.fi tai ept@partio.fi. 

   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
EPT Punkku 19.09.2020 - 20.09.2020
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa, jos muu kuin Suomi
Muu osoite
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Kuvauslupa *
Erityisruokavalio
Vartion nimi *
Sarja *

Osallistumismaksu *

Yhteiskuljetus

Kilpailun lähtö ja maali julkistetaan kisakirjeen yhteydessä viikolla 36. Kilpailun lähtöön järjestetään valinnainen kuljetus lauantaiaamuna. Yhteiskuljetuksen hinta saattaa vielä muuttua. Lopullinen hinta ilmoitetaan kisakirjeessä. 

Mikäli valitsette yhteiskuljetuksen, tarvitsemme vartion henkilömäärän kuljetuksia varten. Laskethan määrään mukaan kaikki vartion jäsenet, myös valkoisen sarjan saattajat. Vartion henkilömäärä kuljetuksia varten *
Vartion jäsenet, syntymävuodet ja ruoka-aineallergiat, jos tiedossa.
Tarvitseeko vartionne avotulimajoite riukuja? *

Emit-korttien vuokraaminen
Kilpailun suunnistustehtävissä käytetään EMIT-leimausjärjestelmää. Tätä varten vartiolla tulee olla EMIT-leimauskortit. Omien EMIT-leimauskorttien käyttö on sallittua.
  • Valkoisella ja Kultaisella sarjalla: 1 EMIT-leimauskortti
  • Keltaisella ja Punaisella sarjalla: 2 EMIT-leimauskorttia
  • Sinisellä ja Harmaalla sarjalla: 3 EMIT-leimauskorttia


Emit-korttien vuokraaminen *Kuvauslupa

Olen tietoinen, että minua ja vartiotani saatetaan kuvata kilpailussa ja kuvia saatetaan käyttää partion viestinnässä ja markkinoinnissa. Halutessani kieltää kuvaamisen, ilmoitan asiasta kirjallisesti (alle 18-vuotiailta huoltajan allekirjoituksella) kisan lähdön ilmoittautumisen yhteydessä.

Kuvauslupa *
Vartioni jollain jäsenelle on on pitkäaikaissairaus, joka vaatii lääkitystä tai vartioni jäsenellä on terveydentilaan liittyviä muita eritysitarpeita josta kisan lääkinnän olisi hyvä tietää *

Kerro tässä lisää vartion jäsenen pitkäaikaissairaudesta, lääkityksestä tai erityistarpeista.

Peruutusehdot

1. Peruutus tapahtumaan tehdään Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimistolle (papa.toimisto@partio.fi / 09 8865 1200). Ilmoittautumisen kilpailuun voi perua maksutta 31.8.2020 asti. Lippukunta voi halutessaan asettaa toisen vartion peruneen vartion paikalle tämän jälkeen.

2. 31.8. jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan, ellei vartio löydä ja ilmoita itselleen sijaista kisaan. Osallistujamuutoksista ilmoitetaan aina toimistolle ja kilpailun järjestelysihteerille.

3. Kisamaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan.

4. Mikäli peruutus johtuu sairaustapauksesta, osallistuja voi hakea lääkärintodistuksella tapahtumamaksun partiovakuutuksesta, Korvaushakemuksen tekee aina vakuutettu eli partiolainen tai hänen huoltajansa. Hae korvaus normaalin tapaan vakuutusyhtiöltä:  http://toiminta.partio.fi/lippukunta/turvallisuus-ja-vakuutukset

Huomioithan, että ilmoittajan vastuulla on kerätä osallistumisluvat ilmoittamasi ryhmän jäseniltä (alaikäisten osalta heidän vanhemmiltaan) ja tiedottaa heitä kaikista yllä mainituista seikoista. 

Lisätiedot Espoon Partiotuen osallistumis- ja peruutuskäytännöistä


Osallistumis- ja peruutusehdot *
Mistä sait tiedon tapahtumasta? *
Muualta, mistä?

   
 
Lisätietoja

Koronaviruksen riskit partiotoiminnassa
Tiedostan ilmoittautuessani tai ilmoittaessani huollettavani, että partiotapahtumaan osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vakuutan, että en osallistu tai huollettavani ei osallistu tapahtumaan sairaana tai edes lieväoireisena. Jos kuulun tai huollettavani kuuluu riskiryhmään, olen pohtinut huolellisesti tapahtumaan osallistumista. Tarkempaa tietoa hygienia- ja turvallisuusasioista voi kysyä tapahtuman järjestäjältä.
Ymmärrän koronaviruksen aiheuttamat riskit partiotoiminnassa *