Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.

Tiedätkö mitä partion eri ikäkausissa tehdään? Tiedätkö miksi partiossa tervehditään vasurilla ja retkeillään? Tervetuloa partioon eli “Terkku” tutustuttaa yhden illan tiiviinä pakettina partion historiaan, perinteisiin, termeihin ja toimintatapoihin. Kurssi sopii kaikille ja on erityisen suositeltava partioon uusina tai pitkän tauon jälkeen mukaan tulleille, partiolaisten huoltajille tai uuden harrastuksen aloittamisesta kiinnostuneille.

Welcome to Scouting is an introductory one evening course to the traditions, scout method, age groups and scout terminology. The course is open for everyone interested in scouting.

   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
Uusimaa - Tervetuloa partioon! -kurssi Hyvinkäällä 10.09.2020 - 10.09.2020
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa, jos muu kuin Suomi
Muu osoite
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Kuvauslupa *
Erityisruokavalio

   
 
Lisätietoja

Koronaviruksen riskit partiotoiminnassa
Tiedostan ilmoittautuessani tai ilmoittaessani huollettavani, että partiotapahtumaan osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vakuutan, että en osallistu tai huollettavani ei osallistu tapahtumaan sairaana tai edes lieväoireisena. Jos kuulun tai huollettavani kuuluu riskiryhmään, olen pohtinut huolellisesti tapahtumaan osallistumista. Tarkempaa tietoa hygienia- ja turvallisuusasioista voi kysyä tapahtuman järjestäjältä.
Ymmärrän koronaviruksen aiheuttamat riskit partiotoiminnassa *