Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.
Koulutus on tarkoitettu kaikille piirin luottamushenkilöille. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia piirin ja sen toiminnan suunnitteluun ja johtamiseen.

Koulutus koostuu viidestä moduulista, joista neljä voi suorittaa omaan tahtiin Moodle-ympäristössä. Yksi moduuleista tehdään kevään Tuulevien yhteydessä.
Voit siis ilmoittautua koulutukseen, kun se sopii sinulle parhaiten. Tuulevien yhteydessä järjestettävään moduuliin osallistuminen edellyttää, että olet ilmoittautunut koulutukseen viimeistään samana päivänä kuin Tuulevien ilmoittautuminen päättyy.

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuravien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, katsomus, digitaalinen saavutettavuus, markkinointi ja ilmoittautuminen sekä raha. Lisätietoa löytyy partio.fi/helppotulla.

Hinta: 0 euroa

Järjestäjä: Koulutus

Lisätietoja: Toni Sallinen toni.sallinen@partio.fi

VIP 31.12.2021
   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
PP Organisaatiossa toiminen -koulutus 14.04.2021 - 31.12.2021
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Muu osoite
Sukupuoli*
Syntymäaika*
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Kuvauslupa *

Koulutuksen aloituskeskustelu

Koulutuksessa toimitaan paljon Moodle-ympäristössä. Valitse kyllä, mikäli haluat perehdytyksen Moodlen käyttöön. Aloituskeskustelu pidetään tällöin Teamsissa.

Mikäli sinulla on toiveita aloituskeskustelun ja/tai perehdytyksen ajankohdasta, kirjoita ne lisätietokenttään. 
Haluan Moodle-perehdytyksen *


   
 
Lisätietoja

Koronaviruksen riskit partiotoiminnassa
Tiedostan ilmoittautuessani tai ilmoittaessani huollettavani, että partiotapahtumaan osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vakuutan, että en osallistu tai huollettavani ei osallistu tapahtumaan sairaana tai edes lieväoireisena. Jos kuulun tai huollettavani kuuluu riskiryhmään, olen pohtinut huolellisesti tapahtumaan osallistumista. Tarkempaa tietoa hygienia- ja turvallisuusasioista voi kysyä tapahtuman järjestäjältä.
Ymmärrän koronaviruksen aiheuttamat riskit partiotoiminnassa *