Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.
Ilmoittaudu Kipin kevätriihityksiin 22.-23.5.
Ilmoittautumisaika päättyy 9.5. klo 12:00.

Riihitykset ovat lippukunnan oma tapahtuma, jossa osallistujat pääsevät kertaamaan ja testaamaan vuoden aikana opittuja partiotaitoja. Tapahtuma on retki, jonka aikana suunnistetaan ennalta suunniteltu reitti, tehdään rastitehtävänä matkan varrella sekä syödään ja majoitutaan eräolosuhteissa olosuhteiden sen salliessa. Sudenpennut osallistuvat tapahtumaan vain lauantaina.

Koronatilanteesta johtuen tapahtumassa on hieman poikkeavia järjestelyitä normaaliin nähden. Vältämme ryhmien sekoittumista ja järjestäjien ja osallistujien kohtaamisia rasteilla. 

Riihityksissä osallistujille annetaan oivaltamisen ilo, ja rataa kierretään ryhmien kesken mahdollisimman itsenäisesti, toki ikäkauden tarpeet huomioiden. Jokaisen ryhmän mukana kiertää kuitenkin johtaja, joka varmistaa tapahtuman turvallisuuden, auttaa tehtävien suorittamisessa tarpeen mukaan ja huolehtii kartalla ja aikataulussa pysymisestä. Poikkeuksena vaeltajat, jotka kykenevät kiertämään reitin täysin itsenäisesti.


Koronatilanne saattaa muuttaa tapahtuman järjestämistä, ja pahimmassa tapauksessa osallistuminen tapahtuu vain etäyhteyksien välityksellä.
Olemme suunnitelleet kolme vaihtoehtoista tapaa järjestää tapahtuman riippuen senhetkisistä rajoituksista:

1) Kaksipäiväisenä retkenä nuuksiossa, sisältäen maastoyöpymisen. Tämä on ensisijainen toteutustapa.
2) Kaksipäiväisenä retkenä nuuksiossa, mutta siten että osallistujat yöpyvät kotonaan.
3) Etäyhteyksin, siten että osallistujat suorittavat tehtäviä kotonaan. Tällöin ohjelmaa on vain lauantaina. Tehtävien suorittaminen voi vaatia aikuisen tukea ja läsnäoloa.

Maksutiedot

Täyttäessäsi ilmoittautumislomaketta muista valita oikea ryhmä ja maksu "Osallistuminen" -kohdasta!

Osallistumismaksu on 15€, paitsi sudenpennuille 5€, ja se tulee olla maksettuna joko lippukunnan mobile payhyn (92803, Kipi retket, leirit, vaellukset) tai tilille (FI10 1112 3000 3711 68)  22.5. mennessä. Viestiksi "riihitykset" + osallistujan etu- ja sukunimi. Voit maksaa useamman osallistujan kerralla, mutta merkitse tällöin maksuun kaikkien osallistujien koko nimet. Lähetä maksutosite (kuvakaappaus verkkopankista tai mobile payn kuitista) osoitteeseen nuuttisten.akilles@gmail.com ennen tapahtuman alkua.

Peruutuskäytännöt

Toistaiseksi vallitsevan tilanteen takia tapahtumaosallistumisen voi peruuttaa lievilläkin terveydellisillä syillä tapahtuman alkuun saakka maksutta. Tapahtumiin saavat osallistua ainoastaan täysin oireettomat henkilöt. 

Tapahtumajärjestäjien yhteystiedot

Kaikissa tapahtumaan liittyvissä asioissa ennen, aikana tai jälkeen voitte olla yhteydessä tapahtuman johtajaan Nuutti Steniin puhelimitse 0440970527 nuuttisten.akilles@gmail.com

   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
Kivenlahden Piilevät - Kevätriihitykset 2021 22.05.2021 - 23.05.2021
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Muu osoite
Sukupuoli*
Syntymäaika*
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Kuvauslupa *
Erityisruokavalio
Muuta huomioitavaa joka järjestäjien olisi hyvä tietää (esim. osallistujan terveyteen liittyen)

Osallistuminen


   
Osallistujan huoltaja tapahtumassa:  
Nimi
Lisäosoite
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka  
Maa
Sähköpostiosoite
Laskutustapa  
Osallistujan maksaja tapahtumassa, jos eri kuin osallistujan huoltaja:  
Nimi
Lisäosoite
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka  
Maa
Sähköpostiosoite
Laskutustapa  
 
Lisätietoja

Koronaviruksen riskit partiotoiminnassa
Tiedostan ilmoittautuessani tai ilmoittaessani huollettavani, että partiotapahtumaan osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vakuutan, että en osallistu tai huollettavani ei osallistu tapahtumaan sairaana tai edes lieväoireisena. Jos kuulun tai huollettavani kuuluu riskiryhmään, olen pohtinut huolellisesti tapahtumaan osallistumista. Tarkempaa tietoa hygienia- ja turvallisuusasioista voi kysyä tapahtuman järjestäjältä.
Ymmärrän koronaviruksen aiheuttamat riskit partiotoiminnassa *