Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.

Tervetuloa Lande-Punkkuun!

Ilmoittautumisen tekee vartionjohtaja (vain 1 ilmoittautuminen Kuksaan per vartio). Kisakirje ja muut tiedotteet lähetetään vartion ilmoittajan sähköpostiin, joten tarkista, että tietosi ovat oikein.

Mikäli kisavartion jäsenet ja ruoka-aineallergiat ovat tiedossa, ilmoitathan ne jo nyt. Ilmoittautumisen voi kuitenkin tehdä ilman näitä tietoja. Ilmoittautumista voi muokata 31.8. saakka. Ennen 31.7. ilmoittaneille vartioille tarjotaan sunnuntaiaamuna aamiainen. Ilmoittautuminen päättyy 31.8. ja tapahtumaan voi jälki-ilmoittautua 1.-8.9.2022. 

Tarkista sarjajako ja muut täsmennykset kilpailukutsusta: https://ept.fi/punkku/. Lisätietoja saa sähköpostitse järjestelysihteeriltä inka.kekalainen@partio.fi.

   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
EPT Lande-Punkku 2022 17.09.2022 - 18.09.2022
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Muu osoite
Sukupuoli*
Syntymäaika*
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite*
Kuvauslupa *

Tapahtuman pakolliset maksut

Osallistumismaksu 90.00 € (alv vapaa)
*  Sarja


*  Vartion nimi

  Vartion jäsenet (nimi, syntymävuosi), jos tiedossa

  Vartion erityisruokavaliot


Valokuvaaminen kilpailussa
Olen tietoinen, että minua ja vartiotani saatetaan kuvata kilpailussa ja kuvia saatetaan käyttää partion viestinnässä ja markkinoinnissa. Halutessani voin kieltää kuvaamisen. Ilmoitathan vielä kuvauskiellosta kisan lähdössä. 
*  Kuvauslupa

  Merkitse tähän mahdolliset henkilöt, jotka eivät halua tulla kuvatuksi tapahtumassa

*  Vartioni jollain jäsenelle on on pitkäaikaissairaus, joka vaatii lääkitystä tai vartioni jäsenellä on terveydentilaan liittyviä muita eritysitarpeita josta kisan lääkinnän olisi hyvä tietää


  Kerro tässä lisää vartion jäsenen pitkäaikaissairaudesta, lääkityksestä tai erityistarpeista.

Peruutusehdot

1. Peruutus tapahtumaan tehdään Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimistolle (papa.toimisto@partio.fi / 09 8865 1200). Ilmoittautumisen kilpailuun voi perua maksutta 31.8.2022 asti. Lippukunta voi halutessaan asettaa toisen vartion peruneen vartion paikalle tämän jälkeen.

2. 31.8. jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan, ellei vartio löydä ja ilmoita itselleen sijaista kisaan. Osallistujamuutoksista ilmoitetaan aina toimistolle ja kilpailun järjestelysihteerille.

3. Kisamaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan.

4. Mikäli peruutus johtuu sairaustapauksesta, osallistuja voi hakea lääkärintodistuksella tapahtumamaksun partiovakuutuksesta, Korvaushakemuksen tekee aina vakuutettu eli partiolainen tai hänen huoltajansa. Hae korvaus normaalin tapaan vakuutusyhtiöltä:  http://toiminta.partio.fi/lippukunta/turvallisuus-ja-vakuutukset

Huomioithan, että ilmoittajan vastuulla on kerätä osallistumisluvat ilmoittamasi ryhmän jäseniltä (alaikäisten osalta heidän vanhemmiltaan) ja tiedottaa heitä kaikista yllä mainituista seikoista. 

Lisätiedot Espoon Partiotuen toimistolta, ept@partio.fi

*  Osallistumis- ja peruutusehdot


   
 
Lisätietoja

Koronaviruksen riskit partiotoiminnassa
Tiedostan ilmoittautuessani tai ilmoittaessani huollettavani, että partiotapahtumaan osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vakuutan, että en osallistu tai huollettavani ei osallistu tapahtumaan sairaana tai edes lieväoireisena. Jos kuulun tai huollettavani kuuluu riskiryhmään, olen pohtinut huolellisesti tapahtumaan osallistumista. Tarkempaa tietoa hygienia- ja turvallisuusasioista voi kysyä tapahtuman järjestäjältä.
Ymmärrän koronaviruksen aiheuttamat riskit partiotoiminnassa *