Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.
Hei, ilmoittaudu ja tuu mukaan loppukesän lämpiminpään partiotapahtumaan 4.-5-8.2023! Lippukunnan perinteinen Alkupamaus järjestetään tänä vuonna Tennilässä, vanhalla kansakoululla.

Syksyn toimintakauden suunnittelutapahtumaan ovat tervetulleita kaikki jäsenet samoajaikäkaudesta ylöspäin sekä Hirvenhiihtäjien huoltajat ja muut kiinnostuneet.


Tutustutaan, rentoudutaan ja tuumataan mitä uusi partiovuosi tuo tullessaan. Tapahtuma on maksuton, vain kyydit tulee hoitaa itse (mielellään kimppakyydit). Perjantaina klo 18 alkaen luvassa hauskaa ja rentouttavaa illanviettoa, lauantaina kokoustetaan klo 09.00 alkaen ja kehitetään yhdessä lippukunnan tulevaa toimintaa klo 15 asti.
   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
HHH Alkupamaus 2023 04.08.2023 - 05.08.2023
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Muu osoite
Sukupuoli*
Syntymäaika*
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite*
Kuvauslupa *
Erityisruokavalio
*  Osallistuminen   
 
Lisätietoja

Koronaviruksen riskit partiotoiminnassa
Tiedostan ilmoittautuessani tai ilmoittaessani huollettavani, että partiotapahtumaan osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vakuutan, että en osallistu tai huollettavani ei osallistu tapahtumaan sairaana tai edes lieväoireisena. Jos kuulun tai huollettavani kuuluu riskiryhmään, olen pohtinut huolellisesti tapahtumaan osallistumista. Tarkempaa tietoa hygienia- ja turvallisuusasioista voi kysyä tapahtuman järjestäjältä.
Ymmärrän koronaviruksen aiheuttamat riskit partiotoiminnassa *