Anmälningsblankett för evenemanget

Använd inte tecknen < och > på blanketten
   
Du håller på att anmäla dig till evenemanget:
FiSSc: Gruppledarutbildning för explorerscouter 30.11.2024 - 01.12.2024
* märkta uppgifter är obligatoriska
Efternamn *
Förnamn *
Scoutnamn (tilltalsnamn)
Titel
Tilläggsrad för adress
Adress *
Postnummer *  
Postkontor *
Land, om annat än Finland
Annan adress
Kön*
Födelsedatum*
(format dd.mm.åååå)
Klicka på kalendern och välj datum
Telefonnummer *
E-postadress*
Fototillstånd *
Samtycke
 
För att stöda kommunikationen och marknadsföringen i scouterna tas fotografier och filmsnuttar vid de olika scoutevenemangen. Vår önskan är att ge en möjligast mångsidig, trovärdig och genuin bild av verksamheten. Bildmaterialet används av Finlands Scouter, Finlands Svenska Scouter r.f., scoutdistrikten, regionorganisationer samt av scoutkårer, i enlighet med Finlands Scouters anvisningar och villkor. Bilderna kan lagras i scouternas bildarkiv.
 
Samtycket är frivilligt och du kan neka användningen av bildmaterial på dig genom ditt val här. Bild- och videomaterial tas inte ur bruk retroaktivt. Alla förfrågningar gällande användning av foto- och videomaterial görs skriftligen till adressen viestinta@partio.fi. Principer för behandling av personuppgifter inom scouterna beskrivs i dokument och anvisningar som finns på adressen www.scout.fi/dataskydd eller www.partio.fi/tietosuoja

Specialdiet
*  Deltagaravgift

*  Vem är din lots eller din ansvarsperson i kåren?

Fotografering och deltagarlista

På evenemanget tas fotografier, och lyckade fotografier lagras och användsi scoutingens information och marknadsföring (t.ex. i Scoutposten, på webbplatsenoch i scouternas kampanjer). Fotografierna lagras i bildbanken på https://bilder.scout.fi/. En bild på en person räknas som en personuppgift.


*  Fotografier på mig får användas och lagras enligt ovanstående

I infobrevet som skickas ut till deltagarna inför evenemanget ingår en deltagarlista där deltagarna nämns med namn, kår och hemort. Listan finns medbland annat för att underlätta koordinering av transport eller förberedelser. Kontaktuppgifter finns inte med i listan, men kan med ditt medgivande ges ut av kansliet åt andra deltagare.


*  Mina uppgifter i deltagarlistan

Deltagarbrev

Ca 2-3 veckor före utbildningen skickas ett infobrev ut med mer information om kursen. Infobrevet skickas i regel ut endast per e-post till alla deltagare (och/eller deltagarnas vårdnadshavare) som har en e-postadress i kuksa. Dessutom skickas brevet även till pappers till alla som här kryssar i att de även vill ha det per post (OBS; ifall du väljer att få infobrevet endast som e-post, så måste du först försäkra dig om att du(och/eller din vårdnadshavare) har en fungerande e-postadress i Kuksa.)
*  Jag vill ha infobrevet:

Annulleringsprinciper

Anmälningen är bindande fr.o.m. sista anmälningsdagen. Ifall du får förhinder och inte kan delta så är det viktigt att du meddelar detta till andrea.hynynen@scout.fi så fort som möjligt. 

Om du annullerar senare än 30 dagar före evenemanget bör du betala halva avgiften. Om du annullerar senare än fem dagar före bör du betala hela avgiften. Ifall av sjukdom kan du ansöka om attfå deltagaravgiften tillbakabetald via scoutförsäkringen. För ansökningenbehöver du ett läkarintyg

KÅRLEDARE OBS! Om du som kårledare anmälermedlemmar till evenemang så måste du informera dem (och deras vårdnadshavare)om annulleringsprinciper.


*  Annulleringsprinciper


   
 
Tilläggsuppgifter