Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.
   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
PP - Tarpojien taitopäivät - Sinä olet tähti 28.09.2024 - 29.09.2024
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Muu osoite
Sukupuoli*
Syntymäaika*
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite*
Kuvauslupa *
*  Osallistumismaksu

*  Roolini tapahtumassa

Tapahtumakirje laitetaan sähköpostitse huoltajille, osallistujille sekä niille luotseille, joiden tiedot on mainittu ilmoittautumislomakkeessa. Mikäli koet, että sähköpostitse lähetetty kirje ei tavoita, valitse paperikirje, muussa tapauksessa toivomme kaikkien valitsevan sähköisen osallistujakirjeen.
*  Tapahtumakirjeen toimitus


Mikäli asutte siten, että saapuminen ei onnistu lauantai aamuna, on perjantaina saapuminen mahdollista. Tämä vaihtoehto on tarjolla pitkänmatkalaisille. Sovittehan asiasta ensin lippukunnan kanssa, jotta tiedätte mitä vastaatte.
*  Perjantai-Lauantai yöpyminen


*  Perjantaina saapuvat pe iltapala ja la aamupala lisämaksustaMikäli sinulla on ruokavalio tai ruoka-aineallergia paina ruudusta ja vastaa kysymyksiin.
  Ruokavaliot- ja allergiat

Erityisruokavaliot

Muu ruoka-aine allergia


*  Tarpojaluotsin nimi

  Tarpojaluotsin sähköpostiosoite

*  Huoltajan nimi ja puhelinnumero

*  Huoltajan sähköpostiosoite

*  Lippukuntani/luotsini tietää, että olen osallistumassa taitopäiville


Paintball eli värikuulapeli on urheilulaji. Paintballissa ammutaan merkkaimella värikuulia. Vastustajat pyritään eliminoimaan pelistä merkkaamalla heidät värikuulan osumalla.

Jokaiselta huoltajalta tulee olla lupa, jotta nuori saa osallistua tapahtumassa paintball ammuntaan.
*  Lupa osallistua paintballiin


  Vartiokaveri toiveet (nimi&lippukunta)

Rastipisteiden välillä on kävelyä tapahtumassa. Mikäli sinulla on jokin este kävelylle, ilmoitathan siitä tässä niin osaamme varautua järjestelyissä siitä.
  Tarvitsen vamman tai liikuntarajoitteiden vuoksi kyydin rastien välillä

Jotta voimme pyrkiä mahdollisimman saavutettavaan tapahtumaan, olethan yhteydessä tapahtumajohtajaan tai järjestökoordinaattori Noora Småträskiin (044 716 9302, noora.smatrask@partio.fi) ja kerrot mahdollisista osallistumisen esteistä. Mitä aikaisemmin olet yhteydessä, sitä suuremmalla todennäköisyydellä ne pystytään ottamaan huomioon. Saavutettavuus on moninaisuuden huomioimista, joka ei rajoitu vain esteettömyyteen.
*  Saavutettavuus

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumiset ovat sitovia! Jos osallistuja peruu ilmoittautumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, on lippukunnalla oikeus asettaa toinen hänen tilalleen. Mikäli tapahtumassa on ilmoittautuneita varasijalla, he menevät etusijalle jaettaessa peruutuspaikkoja. Tieto osallistujavaihdosta on tultava piiritoimistoon viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Tieto perumisesta on lähetettävä sekä piiritoimistoon, että tapahtumanjohtajalle. Sairastapauksissa hankitaan lääkärin/terveydenhoitajan todistus, jonka jälkeen korvausta osallistumismaksusta voi hakea vakuutusyhtiöltä, joko omasta tai partiovakuutuksesta. Jos perumiseen ei ole perusteltua syytä tai sitä ei ole hoidettu riittävän ajoissa, piiri laskuttaa lippukuntaa normaaliin tapaan. Lippukunnan tehtävänä on huolehtia siitä, että peruutuskäytäntö on lippukunnan jäsenillä tiedossa.
*  Peruutusehdot


   
 
Lisätietoja