Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.
Ensiavun peruskurssi
23.–24.11., etelä, VIP 30.9.
Ensiapukurssi, jonka laajuus on 16 oppituntia. Kurssisisällön löydät piirin tapahtumakalenterista. Kurssi täyttää SP:n turvallisuusohjeiden kriteerit retken-, leirin- ja purjehduksen johtajan ensiapuvaatimuksista. 
Kurssi on samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Kurssille otetaan max 20 hlö. Kurssilla ei ole yöpymismahdollisuutta, lauantaina ja sunnuntaina on koulutusta klo 8.30-16 molempina päivinä. Kurssipaikka pyritään löytämään Fölin reittien varrelta. Kurssipäivien aikana tarjotaan yksi lämmin ruoka sekä välipalaa.
Kurssista saa todistuksen, joka sisältyy kurssihintaan. Kurssi ei ole SPR:n kurssi, joten kurssilaisia ei rekisteröidä eikä henkilötunnuksia kerätä.
Kurssi on suunnattu erityisesti L-SP:n lippukuntien jäsenille. Jos kurssi on täynnä, kurssille otetaan maksimissaan kaksi osallistujaa per lippukunta. Ilmoitattehan lippukuntalaistenne sijaluvun jonossa, jos teiltä on ilmoittautujia enemmän kuin kaksi   .
Hinta: 60 €/hlö
Turvallisuusjaosto/ensiapuryhmä, Tiina Harkia, tiina.harkia@partio.fi
Samoaja;Vaeltaja;Aikuinen;

   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
L-SP Ensiavun peruskurssi 23.11.2024 - 24.11.2024
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Muu osoite
Sukupuoli*
Syntymäaika*
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite*
Kuvauslupa *
Erityisruokavalio
*  Osallistumismaksu

  Jos lippukunnasta ilmoitetaan useampi osallistuja, osallistujan sijaluku

*  Onko sinulla erityistarpeita, joita toivot järjestäjien huomioivan tapahtumassa?

  Lisätietoa erityistarpeista: (Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.)

Kouluttautujan taustatiedot

Tähän koulutukseen saadaan rahallista tukea Opintokeskus Siviksen kautta. Osallistujilla on mahdollisuus ladata hyväksytyn suorituksen jälkeen Opintokeskus Siviksen Sivisverkosta opintopisteytetty todistus itselleen.

Ennen koulutusta koulutuksen työntekijätuki vie ilmoittautuneista osallistujista seuraavat tiedot Sivisverkkoon: etunimi, sukunimi, sukupuoli, syntymävuosi ja sähköpostiosoite, jotta järjestelmään muodostuu sinulle opintopisteytetty todistus.

Oppilaitoksena Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. Tilastotietoina kerätään seuraavat tiedot: koulutustausta, äidinkieli ja pääasiallinen toiminta.

Osa partion koulutusjärjestelmän koulutuksista on ns. koskikelpoisia, ja niistä siirtyy tieto valtakunnalliseen opintosuoritusten rekisteriin (KOSKI-rekisteri), johon kertyy tieto myös muista suorittamistasi tutkinnoista. Jotta tieto koulutuksesta siirtyy KOSKI-rekisteriin, tulee osallistujan kirjautua Sivisverkkoon omilla pankkitunnuksilla (Tupas tunnukset) ennen koulutuksen päättymistä ja antaa suostumus tietojen siirtoon. Tämä onnistuu vasta sen jälkeen kun osallistujien tiedot on siirretty Sivisverkkoon. Tieto siirrosta tulee ennen koulutusta sähköpostiisi. 

Osallistujarekisterin tietosuojaseloste: https://sivisverkko.ok-sivis.fi/assets/documents/Osallistujarekisterin_tietosuojaseloste.pdf
*  Olen lukenut ja hyväksynyt ohjeistuksen

*  Koulutustausta

*  Äidinkieli

*  Pääasiallinen toiminta

Peruutusehdot

Lounais-Suomen Partiopiirin peruutusehdot löytyy täältä: https://bit.ly/L-SPperuutusehdot Päivitetyt peruutusehdot koskee 1.8.2024 ja sen jälkeen alkavia Lounais-Suomen Partiopiirin tapahtumia (pl. suurtapahtumat)
*  Olen lukenut ja hyväksynyt peruutusehdot


   
 
Lisätietoja