Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.
Otava 2020 on Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri, joka järjestetään 22.–29.7.2020 Rymättylän Maisaaressa. Leirille ovat tervetulleita kaikki lounaissuomalaiset seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat sekä aikuiset partiolaiset.

Tervetuloa loistamaan!

Ennen kun täytät tämän ilmoittautumislomakkeen, tutustu huolellisesti Otavan ilmoittautumisen ehtoihin ja ilmoittautumisohjeeseen. Kannattaa lukea läpi myös Otavan tietosuojaseloste

Otavan varsinainen ilmoittautumisaika on ohi, ja kevään 2020 aikana otetaan vastaan vain tekijöiden ilmoittautumisia. Ilmoittautuminen tehdään jäsenrekisteri Kuksassa tällä lomakkeella, eikä muita ilmoittautumisia huomioida. Ilmoittautuminen on sitova. Rakennus- ja purkuleirille ilmoittautuminen ohjeistetaan myöhemmin keväällä. Otavalle ilmoittaudutaan pääsääntöisesti koko leirin ajaksi. Poikkeuksen muodostavat vain vaeltajat ja aikuiset, joilla on mahdollisuus ilmoittautua leirille osaksi aikaa päiväleirimaksuilla.

Tarkasta että henkilötietosi, etenkin sähköpostiosoite, on oikein. Ilmoittautumisessasi annetut tiedot jaetaan eteenpäin tahoille, jotka niitä tarvitsevat varmistaakseen leiriläisten sujuvan leiriarjen ja turvallisuuden. Näitä tahoja ovat leirin lääkintä, muonitus, pestien osalta HR sekä leirilippukunnan johtajat. Tietoja ei jaeta eikä käytetä tarpeettomasti, ja leirin jälkeen antamasi terveystiedot poistetaan jäsenrekisteri Kuksasta ja leirin aikana käytettävästä leirirekisteristä. Ilmoittautuessasi leirille hyväksyt tietojesi luovuttamisen tarvittaville tahoille.

KULJETUKSET

Leirille ilmoittautuessa osallistuja tiedostaa ja hyväksyy sen, että leirille ja leiriltä pois kuljetaan leirilippukunnan järjestämällä bussikuljetuksella (Röölään) sekä leiriorganisaation järjestämällä merikuljetuksella (Röölä-Maisaari), joka hoidetaan Merivoimien aluksilla. Leirille ja leiriltä ei pääse millään muulla tavalla. Yksityisveneillä Maisaareen saapuminen on kielletty koko leirin ajan. Merivoimat keräävät matkustajarekisterin, joka hävitetään viimeistään lokakuun 2020 loppuun mennessä.
   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
L-SP Otava 2020 22.07.2020 - 29.07.2020
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa, jos muu kuin Suomi
Muu osoite
Sukupuoli *
Syntymäaika
(muodossa pp.kk.vvvv) *
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Kuvauslupa *
Olen lukenut lomakkeen alussa olevan Otavan ilmoittautumisohjeen ja sitoudun noudattamaan sitä
* 

PERUUTUSEHDOT

Leiriosallistuminen on mahdollista perua maksutta 30.1.2020 asti. Tähän asti peruutuksen voi tehdä itse Kuksassa omassa profiilissa Tapahtumat-välilehdellä. 

Sairastumis- ja tapaturmatapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Näissä tapauksissa ota yhteyttä suoraan vakuutusyhtiöön. 

Mikäli syystä tai toisesta olet estynyt osallistumaan leirille, on leiriosallistumisen siirto toiselle partiolaiselle mahdollista 30.6.2020 asti. Tämän jälkeen emme valitettavasti pysty enää vaihtamaan osallistujia. Estynyt etsii itse leirille osallistuvan korvaavan henkilön ja ilmoittaa asiasta lippukunnalleen sekä Otavan projektityöntekijälle Heli Matintalolle, heli.matintalo@partio.fi ja puh. 050 312 9430. Ilmoitus on tehtävä myös silloin, jos osallistumismaksu jää kokonaan käyttämättä. Osallistumismaksua ei palauteta.

Otavalla on käytössä myös kesätyö- ja kesälomatakuu. Jos et kesätöiden tai kesäloman ajankohdan vuoksi pysty osallistumaan leirille, voit peruuttaa osallistumisen työnantajan antamaa vapaamuotoista todistusta vastaan 31.5.2020 mennessä. Toimita työnantajan todistus Otavan projektityöntekijälle Heli Matintalolle, heli.matintalo@partio.fi ja puh. 050 312 9430. Tällöin koko maksettu leirimaksu palautetaan. Lisäksi henkilö voi takuun turvin perua 0-9- vuotiaan lapsen/huolettavan sekä mahdollisen puolison osallistumisen. 

Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saanut osallistuja voi halutessaan peruuttaa ilmoittautumisensa maksutta 31.3.2020 mennessä.
Olen lukenut Otavan peruutusehdot ja sitoudun noudattamaan niitä
* 

Osallistuminen

Kaikki Otavalle osallistuvat ilmoittautuvat koko leirin ajaksi 22.-29.7.2020. Poikkeuksen muodostavat vain aikuiset ja vaeltajat, joilla on mahdollisuus ilmoittautua leirille osaksi aikaa päiväleirimaksuilla. 

Valitse alta osallistumisaikasi. Vaeltajat ja aikuiset, jotka osallistuvat päivämaksulla, valitsevat läsnäoloaikansa kohdasta Vain vaeltajille ja aikuisille: Osallistuminen, päiväleiri. Mikäli toimit leirillä henkilökohtaisena avustajana, täytä lisätietosi kohdassa Pestiin liittyvät kysymykset --> Olen vaeltajaikäinen tai sitä vanhempi.
Tekijöiden ilmoittautuminen


* 

Alla oleviin kysymyksiin vastaavat he, jotka eivät osallistu koko leirin ajaksi Otavalle!

Huomioithan, että koska leirialueena toimii saari, leirille ja leiriltä pääsee vain Otavan leiriorganisaation ilmoittamien aikojen mukaisesti. Yksityisveneillä Maisaareen saapuminen on kielletty koko leirin ajan. 

Valitse alta osallistumispäiväsi, mikäli et osallistu koko leirin ajaksi. 
Vain vaeltajille ja aikuisille: Osallistuminen, päiväleiri 

Oman leirimaksusi lisäksi sinulla on mahdollisuus myös suorittaa vapaaehtoinen lisämaksu. Tämä summa ohjataan kokonaisuudessaan vähävaraisempien Otavalle osallistumisen mahdollistamiseen. Vapaaehtoiset lisämaksut laskutetaan samaan aikaan leirin osallistumismaksujen kanssa.

Vapaaehtoinen lisämaksu vähävaraisten osallistumisen mahdollistamiseen 

Osaaminen ja koulutus (vain yli 18-vuotiaille)

Luotsikurssi Otava
 
Ko-Gi-tapaaminen
 
Tervetuloa partioon -koulutus
 
Takaisin partioon -koulutus
 

Pestiin liittyvät kysymykset: vaeltajaikäiset (yli 18-vuotiaat) sekä sitä vanhemmat

Kaikki vaeltajaikäiset sekä sitä vanhemmat vastaavat alla oleviin kysymyksiin.
  Olen vaeltajaikäinen tai sitä vanhempi
Jos sinulla ei ole vielä leiripestiä, voit hakea leiripestiä etukäteen.  Pestejä on eri tasoisia, hae rohkeasti mukaan! Avoimet pestit löydät osoitteesta https://www.piirileiriotava.fi/fi/otava-2020/avoimet-pestit

Mikäli sinulla ei vielä ole pestiä, voit alla ilmoittaa, minkä osa-alueen pesti kiinnostaisi. HR ottaa kaikkiin pestittömiin yhteyttä huhtikuun 2020 loppuun mennessä pestien sopimiseksi. 

Pestini

 

Jos sinulla on pesti, mikä se on ja kenen kanssa olet sopinut siitä?

 

Jos sinulla ei vielä ole pestiä, mikä osa-alue kiinnostaisi?

 

Jos mikään pudotusvalikon osa-alueista ei kiinnosta, niin mikä pesti kiinnostaisi?

 

Jos toimit henkilökohtaisena avustajana, kirjoita tähän avustettavasi nimi:

 

Mikäli toimit huoltajana 50% leiriajastasi, kuka on se leiriperheen aikuinen, jolla on 50% pesti?

 

Mikäli toimit huoltajana 100% leiriajastasi, kuka on se leiriperheen aikuinen, jolla on 100% pesti?

 

Pestitodistukset ja pestin opinnollistaminen

Samoajat, vaeltajat ja aikuiset voivat hakea leiripestistään osaamismerkkiä. Osaamismerkkien hakemiseen on leirin aikana tarjolla opastusta. Leiripestistä voi myös saada pestitodistuksen.
  Haluan saada leiripestistäni pestitodistuksen

Haluan yleispestitodistuksen

 

Haluan eritellyn pestitodistuksen (esim. opintoja varten)

 

Opiskelijoiden on mahdollista hakea leiripestistään opintosuoritusta tai sen osaa, tai joskus esim. suorittaa leirillä opintoihin liittyvää harjoittelua tai näyttöjä. Jos olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta, kannattaa leiripesti valita opintoihisi sopivaksi. Opintosuorituksen myöntää aina oma oppilaitoksesi, ja asiasta kannattaa olla yhteydessä oppilaitokseen jo hyvissä ajoin ennen leiriä. Otavan osaamistiimi tukee ja neuvoo leiripestin ja opintojen yhdistämisessä. 
  Haluan, että Otavan osaamistiimi on minuun yhteydessä ennen leiriä liittyen leiripestini hyödyntämiseen opinnoissani

Mitä ja missä opiskelen?

 

Pestini on: (jos jo tiedossa)

 

Voiko leirin osaamistiimi olla sinuun yhteydessä leirin jälkeen liittyen leiripestin hyödyntämiseen opinnoissa?

 

Yleiset kysymykset

Tulen toimeen* 
Uimataito


* 
Minulla on veneilyliivit ja pystyn tarvittaessa ottamaan ne mukaan leirille

* 

Ruokavalio ja ruoka-aineallergiat

Kaikki Otavalla tarjottava ruoka on laktoositonta. Ruoka ei myöskään sisällä kalaa tai äyriäisiä, joten niitä ei tarvitse erikseen ilmoittaa. 
  Minulla on erityisruokavalio
Mikäli koet, että ruokavaliosi on niin haastava, että kerrot siitä mielummin omin sanoin, voit jättää vastaamatta tarkentaviin kysymyksiin ja kertoa ruokavaliosta vapaasti ”Lisätietoa ruokavaliostani” - kohdassa. Emme ota huomioon makumieltymyksiä.

Minulla on kasvisruokavalio

 

Maito- tai muna-allergia
 

Gluteenin tai viljatuotteiden yliherkkyys

 

Pähkinä- tai manteliallergia
 

Mauste- tai lisäaineallergia (listaa lisäaineista sekä nimi että E-koodi):

 

Olen allerginen seuraaville ruoka-aineille 

Lisätietoja ruokavaliostani:

 

Tiedot terveydentilastani

  Minulla on pitkäaikaissairaus

Sairastan seuraavaa pitkäaikaissairautta
 

Lisätietoja pitkäaikaissairaudestani:

 

Säännöllinen lääkitys:

 

Tarvittaessa lääkitys:

 
  Minulla on lääkeaineallergia

Olen allerginen seuraaville lääkeaineille:

 
Kotikunta
* 
Lähiomaisen yhteystiedot leirin aikana, nimi ja puhelinnumero
* 

Ei-partiolaisia koskevat kysymykset

  En ole partiolainen

Minkä lippukunnan kanssa osallistut leirille?

 
   
 Osallistujan huoltaja tapahtumassa:
Nimi
Lisäosoite
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka  
Maa, jos muu kuin Suomi
Sähköpostiosoite
Laskutustapa 
 Osallistujan maksaja tapahtumassa, jos eri kuin osallistujan huoltaja:
Nimi
Lisäosoite
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka  
Maa, jos muu kuin Suomi
Sähköpostiosoite
Laskutustapa 
 
Ikäkauden ohjelman valinta:
Osallistun seuraavan ikäkauden ohjelmaan *
Majoitustiedot:
Majoittuminen   
Majoittuu lippukunnassa *   
Perheleiritunniste
Lisätietoja