Tapahtuman ilmoittautumislomake

Älä käytä lomakkeella merkkejä < ja >.
              
Tällä lomakkeella ilmoittaudut Väiski 2020-leirille. Ilmoittautuminen alkaa 1.2. ja päättyy 12.3.2020. Ilmoittautuminen on sitova. Rakennus- ja purkuleirille ilmoittautuminen ohjeistetaan myöhemmin keväällä.

Alle 18-vuotiaan partiolaisen ilmoittaa jäsenrekisteri Kuksaan merkitty huoltaja. Ongelmatilanteissa tunnusten kanssa ota yhteyttä ensisijaisesti oman lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Projektitoimisto vahvistaa alle 18-vuotiaan ei-vielä-partiolaisen ilmoittautumisen huoltajalta.

Lomakkeella on paljon kysymyksiä ja kaikki eivät välttämättä koske sinua. Huomioithan, että tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Stipendit
Väiskin osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä joko koko maksuun tai puoleen siitä. Lue lisää stipendeistä Väiskin nettisivuilta. Stipendiä haetaan tämän lomakkeen alalaidassakohdassa ”Ilmoittaudu ja ano stipendiä”.

Henkilötiedot
Tarkista, että henkilötietosi, etenkin sähköpostiosoite, on oikein. Jos olet partiolainen, korjaa tiedot tarvittaessa suoraan Kuksa-profiiliisi. Ilmoittautumisessasi annettuja tietoja jaetaan eteenpäin leiriorganisaation jäsenille, jotta varmistetaan leiriläisten sujuvan leiriarki ja turvallisuus. Näitä tahoja ovat mm. leirin lääkintä, muonitus, pestien osalta HR sekä savujen johtajat. Tietoja ei jaeta eikä käytetä tarpeettomasti, ja leirin jälkeen antamasi terveystiedot poistetaan jäsenrekisteri Kuksasta ja leirin aikana käytettävistä leirirekistereistä. Ilmoittautuessasi leirille hyväksyt tietojesi luovuttamisen tarvittaville tahoille. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä partiossa Suomen Partiolaisten sivuilta. 

Perheleiri
Kaikki lapsiperheet ovat tervetulleita Väiskille. Perheleirissä majoittuvat pääasiassa pestissä toimivat aikuiset pienten lastensa kanssa, mutta perheleiriin voi tulla myös ilman lasta. Vaihtoehtoisesti perheet voivat majoittua oman lippukuntansa kanssa. Perheleirissä asutaan itse mukana tuoduissa teltoissa. Jokainen perheenjäsen ilmoitetaan erikseen. Perheen ensimmäisen ilmoittautujan tulee luoda perheleiritunniste tämän lomakkeen lopussa. Perheen muut jäsenet merkitsevät saman tunnuksen omassa ilmoittautumisessaan. Näin saamme tietää, ketkä kuuluvat samaan perheeseen. 

Ei -vielä-partiolainen 
Osallistujan tietoihin kirjoitetaan sähköpostiosoitteeksi osallistujan oma sähköpostiosoite. Osoite ei voi olla sama kuin huoltajan sähköpostiosoite. ”Osallistujan huoltaja tapahtumassa”-kohtaan kirjataan alle 18-vuotiailta osallistujan huoltajan yhteystiedot, joista tavoittaa ennen leiriä ja leirin aikana. Ei-vielä-partiolaisen tulee ennen leirille ilmoittautumista sopia minkä lippukunnan kanssa haluaa yöpyä. Lippukunta ilmoitetaan lomakkeen lopussa ”majoitus” kohdassa. Lippukuntiin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä ja autamme tässä tarvittaessa!

HUOM! Jos olet huoltaja ja ilmoitat alaikäistä osallistujaa, tarkista että alla ilmoitettavana henkilönä näkyy huollettavasi, etkä sinä itse. 
   
Olet ilmoittautumassa tapahtumaan:
EPT Väiski 2020 29.07.2020 - 05.08.2020
* merkityt tiedot ovat pakollisia
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Osoitteen lisärivi
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa, jos muu kuin Suomi
Muu osoite
Sukupuoli *
Syntymäaika
(muodossa pp.kk.vvvv) *
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Kuvauslupa *

Tämä lomake on vain henkilökohtaisille avustajille

  Olen henkilökohtainen avustaja

Avustettavan nimi

* 

Ehdot ja säännöt

Osallistumis- ja peruutusehdot
Olen lukenut osallistumis- ja peruutusehdot ja hyväksyn ne
* 

Leirin säännöt
Olen lukenut leirin säännöt ja sitoudun noudattamaan niitä
* 

Tietosuojaseloste
Olen tutustunut Väiskin tietosuojaselosteeseen
* 

Osallistuminen

Leirinjaksot on nimetty ikäkauden mukaan. Voit kuitenkin valita pidemmän tai lyhyemmän leiriajan, kuin oman ikäkautesi. Jos sudenpentu tai seikkailija jää pitkäksi leiriksi, on heidän majoituttava perheleirissä loppuleirin ajan. Mikäli olet epävarma leirisi pituudesta, varmista se omasta lippukunnastasi. Jos haluat ilmoittautua vain tietyiksi päiviksi, valitse ensimmäisessä kysymyksessä viimeinen kohta ja merkitse osallistumispäiväsi seuraavaan kysymykseen. Jos ilmoitettava on 06 vuotias, valitse seuraavassa kysymyksessä "osallistuja 06 vuotias" ja ilmoita osallistumispäivät erikseen. Henkilökohtainen avustaja maksaa 50% alennetun osallistumismaksun. Alennus huomioidaan laskutuksessa. 

Leiriajat
Sudenpennut (7–9-v.), to 30.7.–su 2.8. 
Seikkailijat (10–12-v.), ke 29.7.–su 2.8.
Tarpojat ja sitä vanhemmat, ke 29.7.–ke 5.8. (pitkä leiri)  

Osallistun leirille
* 

Mikäli olet yli 7-vuotias ja et osallistu millekkään kiinteistä leiriajoista (29.7.-5.8., 29.7.-2.8. tai 30.7.-2.8.), niin valitse osallistumispäiväsi alta. 
Vain päiväleiriläisille, osallistumispäivät 

Taustatiedot

Tulen toimeen* 
Olen Suomen kansalainen

* 
Kansalaisuus, jos muu kuin Suomi
 
Kerro tässä, jos elämässäsi on leiriarkeen vaikuttavia tekijöitä (sairaudet yms.)
 

Ruokavalio

Kaikki Väiskillä tarjottava ruoka on laktoositonta. Vastaa vain niihin kohtiin, jotka koskettavat sinua. Mikäli koet, että ruokavaliosi on niin haastava, että kerrot siitä mieluummin omin sanoin, voit jättää vastaamatta tarkentaviin kysymyksiin ja kertoa ruokavaliosta vapaasti ”Lisätietoa ruokavaliostani” - kohdassa. Mainitse lisätiedoissa, mikäli allergiasi on niin vakava, että voit saada anafylaktisen sokin. Emme ota huomioon makumieltymyksiä.


  Minulla on kasvis- tai erityisruokavalio (klikkaa lisäkysymyksiin)

Minulla on kasvispohjainen ruokavalio - ruuastani EI VOI löytyä näitä komponentteja


 

Gluteeniton ruokavalio 

Lisätietoja ruokavaliostani

 
  Minulla on allergia (klikkaa lisäkysymyksiin)

Minulla on kala-allergia, EN voi syödä seuraavia
 

Minulla on muna-, maito- tai vilja-allergia

 

Minulla on pähkinä- tai manteliallergia
 

Olen allerginen seuraaville ruoka-aineille 

Lisätietoja allergioistani

 
   
 Osallistujan huoltaja tapahtumassa:
Nimi
Lisäosoite
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka  
Maa, jos muu kuin Suomi
Sähköpostiosoite
Laskutustapa 
 Osallistujan maksaja tapahtumassa, jos eri kuin osallistujan huoltaja:
Nimi
Lisäosoite
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka  
Maa, jos muu kuin Suomi
Sähköpostiosoite
Laskutustapa 
 
Majoitustiedot:
Majoittuminen   
Majoittuu lippukunnassa *   
Perheleiritunniste
Lisätietoja