Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Ylöjärven Otava ry
Ylöjärven Viittaveljet
Tapahtuma: Kaislikko- seikkalijakilpailut
Ajankohta: 06.10.2018 - 06.10.2018
Ilmoittautuminen päättyy: 17.09.2018
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Nokia
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Kilpailut
Ikäkausi:
Kuvaus:
Seikkailijakisat on tarkoitettu kaikille 10-12 -vuotiaille seikkailijoille sekä ensimmäisen vuoden tarpojille. Kisat kestävät lauantaipäivän aamusta iltapäivään ja osallistujista kerätään 4-6 hengen vartioita. 

Vaikka kyseessä on partiotaitokilpailut, niin näissä kisoissa ei kisailla hampaat irvessä – päinvastoin! Luvassa on hauskoja ja mielenkiintoisia pulmia, jotka koko vartion kesken ratkaistaan. Tärkeintä ei ole voitto vaan iloisen partiopäivän vietto!

Otava ja Ylvi maksavat jokaisen lippukunnan kisavartion osallistumismaksun. Kisailijija maksaa kuljetuksesta Ylöjärveltä kisapaikalle Nokialle sekä takaisin Ylöjärvelle. Kuljetusmaksu on 3€ / hlö, joka maksetaan kuljettajalle.

Sitova ilmoittautuminen tarkoittaa sitä, että jos osallistuja peruu ilmoittautumisen ja hänen tilalleen ei saada ketään (samasta lippukunnasta) tulee hänellä olla lääkärintodistus. Muutoin osallistuja joutuu itse maksamaan kilpailumaksun, joka on 13 euroa. Hämeen Partiopiirin käytäntö on, että jollei ole perumisen yhteydessä lääkärintodistusta niin silloin maksu peritään.
Liitteet: