Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry
Tapahtuma: PäPa Järjestyksenvalvojakurssi 2-2019
Ajankohta: 15.11.2019 - 24.11.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 27.10.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Pääkaupunkiseutu
Tapahtuman tyyppi: Muu koulutus (ei johtaja- tai ohjelmakoulutus)
Ikäkausi:
Kuvaus:

Nyt on mahdollisuus kouluttautua järjestyksenvalvojaksi piirin omalla JV-kurssilla. Järjestyksenvalvojakoulutus on hyödyllinen niin partiossa kuin sen ulkopuolellakin. Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden tehdä järjestyksenvalvojan työtä myös festareilla ja vaikka ravintolan ovella.

Järjestyksenvalvojakurssille osallistuvan henkilön tulee olla täyttänyt 18 vuotta ja hänellä tulee olla partion jäsenmaksu maksettuna. Kurssille haetaan henkilöitä jotka ovat kiinnostuneet partiolaisten järjestämien tapahtumien ja leirien turvallisuudesta. Kurssille osallistuvat henkilöt sitoutuvat toimimaan järjestyksenvalvojina vähintään kahdessa piirin tapahtumassa.

Kurssi toteutetaan kahtena kaupunkiviikonloppuna (pe-su). Kurssipäivät ovat 15.-17.11. ja 22.11.-24.11. Teoriaosiot järjestetään Partioasemalla ja liikuntaosuuden paikka tullaan ilmoittamaan myöhemmin.

Tältä kurssilta saat todistuksen, joka oikeuttaa sinut hakemaan järjestyksenvalvojakorttia. Todistuksen saaminen edellytää 100% läsnäoloa kurssilla.

Kurssille otetaan 20 ensimmäistä osallistujaa. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10.

Lisätietoja: Otso Nuotio, otso.nuotio@partio.fi

Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.