Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry
Tapahtuma: PäPa Tervetuloa partioon ja Erätaito 0/Retkeilyn alkeet -koulutukset
Ajankohta: 04.05.2019 - 04.05.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 23.04.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Pääkaupunkiseudun läheisyydessä, yleensä Nuuksiossa tai jonkin isomman partiotapahtuman yhteydessä
Tapahtuman tyyppi: Koulutustoiminta
Ikäkausi:
Kuvaus:

Tervetuloa partioon -kurssi aamupäivällä ja
Erätaito 0/retkeilyn alkeet iltapäivällä

Samana päivänä on tarjolla kaksi koulutusta tukemaan uusia partiossa aloittavia aikuisia sekä pitkän partiotauon jälkeen toimintaan palaavia. Voit ilmoittautua tästä molempiin koulutuksiin tai valita vain toisen.

Huomioi, että kurssi järjestetään yleensä Pääkaupunkiseudun läheisissä retkeilymaastoissa (esim. Nuuksiossa). Paikalle ei järjestetä yhteiskuljetusta, mutta tuetaan kimppakyytien järjestelyä sekä järjestetään aikataulut siten, että julkisilla paikalle pääseminen on mahdollista.

Tervetuloa partioon -kurssilla pääset sukeltamaan partion maailmaan! Tiiviltä kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan ja touhutaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa.

Kurssi sopii partiotoiminnasta yleisesti kiinnostuneille, niin partion aikuisena aloittavalle, partioon palaajille tai lastensa kautta partiosta innostuneille vanhemmille.

Erätaito 0-kurssin aikana harjoitellaan perustaitoja, joiden oppimisen myötä oman lauman tai ryhmän vieminen metsäretkelle on helppoa. Halukkailla on mahdollisuus jäädä yöpymään la-su väliseksi yöksi ja tutustua majoittumiseen lämmitettävässä teltassa.

Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti partiossa aloittaneille uusille aikuisille sekä pientä erätaito-kertausta kaipaaville.

Koulutuksiin ei ole esitietovaatimuksia.
Retkeilymaastot eivät ole esteettömiä, joten mahdollisuus kulkea kaltevilla tasoilla ja juurakkoisilla poluilla on tarpeen. Muutoin koulutukset ovat rennoissa merkeissä ja kävelykuntoisena pärjää hyvin.


Liitteet: