Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Katajanokan Karhunkaatajat ry
Tapahtuma: Kesäleiri Ryminä 2019
Ajankohta: 24.07.2019 - 31.07.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 01.07.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Iso Tarus, Evon luonnonpuisto, Padasjoki
Tapahtuman tyyppi: Leiri (väh. 3 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:

Katajanokan Karhunkaatajien kesäleiri RYMINÄ tulee – oletko valmis?

 

Tervehdys Karhunkaataja ja kotiväki. Nyt on aika suunnata katse kohti kesää ja partiovuoden odotettua huippukohtaa eli Karhunkaatajien omaa kesäleiriä. Kesäleiri järjestetään Iso-Taruksen rannalla Padasjoella heinäkuun lopussa. Kesäleirille on tervetulleita aivan kaikki Karhunkaatajat ja mitä useampi meitä matkassa on, sitä suurempi leiriryminä on luvassa! Aikaisempaa leirikokemusta tai mitään erityistaitoja ei tarvitse, yhdessä opettelemme niitä leirillä! 

 

Milloin?

Seikkailijoista eteenpäin leiri on keskiviikosta 24.7. keskiviikkoon 31.7.

Sudenpennuille (sekä muille halukkaille) leiri on hieman lyhyempi 24.-27.7.

Lauantaina 27.7. on vierailupäivä jolloin perheet ovat tervetulleita katsastamaan leirimenoa.

Leirille lähdetään keskiviikkona noin klo 11 aikaan tilausbussilla Katajanokalta. Leiri päättyy lyhyemmän leirin osalta lauantaina27.7. jolloin paluukuljetus on klo 19 aikaan takaisin Helsingissä. Lopuilta leiri päättyy keskiviikkona 31.7. jolloin yhteiskuljetus on Katajanokalla noinklo 16. Tarkemmat lähtöpaikat ja ajat tulevat toisessa leirikirjeessä kesäkuussa.

 

Missä?

Leiri järjestetään Padasjoella Iso-Tarus järven rannalla. Leiriviikon ajaksi alueelle nousee suoranainen telttakylä! Teltoissa nukutaan omien partiokavereitten kanssa ja teltoista huolehditaan yhdessä. Päivät vietetään erilaisen ohjelman parissa.

 

Mukana leirillä on Karhunkaatajien huikea johtajisto vastaamassa ohjelmasta, muonituksesta, leirin turvallisuudesta ja partiomaisesta Karhunkaatajamenosta.

Leirin hinta on pidemmän pätkän osalta 95€ ja lyhyemmän leirin osalta 45€

Ruokailu

Leirillä syödään viisi kertaa päivässä. Ruuat valmistetaan leirillä ja erityisruokavaliot huomioidaan asianmukaisesti. Juomavesi haetaan lyhyen matkan päästä.

 

Lääkintä ja ensiapu

Leirillä on nimetty ensiapuvastaava joka huolehtii leirin tiimellyksessä sattuneista pienistä tapaturmista. Leiriltä ollaan tarvittaessa yhteydessä sairaanhoitoon ja kotiin. Mikäli lapsella on jotain lääkityksiä, nämä on hyvä kertoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Onko elämää ilman elektroniikkaa? Kyllä vain, leirillä elämme ilman sähköä ja näin ollen saa elektroniikka jäädä myös lomalle.Leirinjohtajaan saa aina yhteyden ja kotiinkin saa halutessa soittaa päivittäisten sovittujen kännykkähetkien aikana.

Tärkeintä leirillä on yhdessä tekeminen, kesästä nauttiminen ja yhdessä seikkaileminen – olethan siis osa keäistä joukkoamme!

Ilmoittaudu mukaan!


Terveisin Karhunkaatajien johtajisto


HUOM! JOS ILMOITAT LYHYEMMÄLLE LEIRILLE, KLIKKAA POIKKEAVA PÄIVÄMÄÄRÄ JA LOPETUS 27.7. LISÄTIEDOT -KOHDASTA TÄYTETÄÄN LEIRIIN LIITTYVÄT MUUT HUOMIOT.

Liitteet:
Vesi, Ilma, Maa, Tuli ja RYMINÄ.pdf
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.