Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Naantalin Siniset ry
Tapahtuma: Tokka-Lotta Atlantic Expedition Ajola-Kiel
Ajankohta: 24.06.2019 - 06.07.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 24.04.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Tokka-Lotta II AJola-Kiel
Tapahtuman tyyppi: Purjehdus
Ikäkausi:
Kuvaus:
Olet ilmoittautumassa Naantalin Siniset ry:n Tokka-Lotta Atlantic Expedition -purjehduksen ensimmäiselle Euroopan legille Ajola-Kiel 24.6-6.7.2019. Purjehduksella pääsee kokemaan saaristo- ja avomeripurjehdusta turvallisesti Itämerellä. Tutuiksi tulevat Saaristomeren lisäksi ainakin Ruotsin rannikot. Matkalla on paljon upeita kohteita, joista et ole osannut edes uneksia. Purjehdus sopii hyvin tapojille ja sitä vanhemmille eikä purjehduskokemusta juuri tarvitse olla. Legin ikäraja on 12 vuotta, mutta tietyissä tilanteissa aluksen päällikkö voi tehdä poikkeuksen. Ole tällöin yhteydessä päällystöön (atlantic@tokka-lotta.com).

Ilmoittautumisen jälkeen legin päällystö vahvistaa ilmoittautumisesi olemalla sinuun yhteydessä erikseen eli ilmoittautuessasi saama ilmoittautumisvahvistus ei ole vielä tae pääsystäsi mukaan. Näin ollen esimerkiksi lentojen varaaminen lähtö- ja paluusatamaan ei ole tarpeellista. Matkan on mahdollista hankkia myös Naantalin Sinisten kautta (Kilroy).

Lisätietoja purjehduksesta saa osoitteesta https://atlantic.tokka-lotta.com/osallistujille/ Luethan ohjeet ennen ilmoittautumista, sillä ilmoittautuessasi sitoudut purjehduksen vaatimuksiin.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse atlantic@tokka-lotta.com.

Tervetuloa mukaan! Nähdään Tokkisella!
Liitteet: