Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Naantalin Siniset ry
Tapahtuma: Tokka-Lotta Atlantic Expedition Karibia I
Ajankohta: 21.12.2019 - 04.01.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 15.11.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Tokka-Lotta II Karibia (St. Lucia-Martinique)
Tapahtuman tyyppi: Purjehdus
Ikäkausi:
Kuvaus:
Olet ilmoittautumassa Naantalin Siniset ry:n Tokka-Lotta Atlantic Expedition -purjehduksen ensimmäiselle Karibian legille 20.12.2019-4.1.2020. Purjehdus alkaa ARC-purjehduskilpailun voiton juhlinnalla suomalaiseen tapaan Karibian mausteilla höystettynä St. Lucialla. Tämän jälkeen aletaan nauttia purjehduksen ilosta alituisen pelon sijaan. Luvassa on turkoosinsinistä merta, valkeita rantoja, palmuja sekä mukavaa gennaker-purjehdusta, joka päättyy Martiniquelle. Legin ikäraja on 15 vuotta, mutta tietyissä tilanteissa aluksen päällikkö voi tehdä poikkeuksen. Ole tällöin yhteydessä päällystöön (atlantic@tokka-lotta.com).

Ilmoittautumisen jälkeen legin päällystö vahvistaa ilmoittautumisesi olemalla sinuun yhteydessä erikseen eli ilmoittautuessasi saama ilmoittautumisvahvistus ei ole vielä tae pääsystäsi mukaan. Näin ollen esimerkiksi lentojen varaaminen lähtö- ja paluusatamaan ei ole tarpeellista. Mahdollisuuksien mukaan matkat pyritään hankkimaan yhdessä kipparin johdolla. Huomioithan, että jokainen miehistönjäsen on itse vastuussa saapumisestaan alukselle ilmoitettuna ajankohtana.

Lisätietoja purjehduksesta saa osoitteesta https://atlantic.tokka-lotta.com/osallistujille/ Luethan ohjeet ennen ilmoittautumista, sillä ilmoittautuessasi sitoudut purjehduksen vaatimuksiin.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse atlantic@tokka-lotta.com.

Tervetuloa mukaan! Nähdään Tokkisella!
Liitteet: