Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Naantalin Siniset ry
Tapahtuma: Tokka-Lotta Atlantic Expedition Brest-Lissabon
Ajankohta: 03.08.2019 - 17.08.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 24.04.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Tokka-Lotta II Brest-Lissabon
Tapahtuman tyyppi: Purjehdus
Ikäkausi:
Kuvaus:
Olet ilmoittautumassa Naantalin Siniset ry:n Tokka-Lotta Atlantic Expedition -purjehduksen neljännelle Euroopan legille Brest-Lissabon 3.8.-17.8.2019. Legendaarinen Biskajanlahden ylitys on unohtumaton kokemus, jolla voi jo vähän leuhkiakin. Kokemus se voi olla niin hyvässä kuin pahassakin, mutta mahtava reiussu on taattu. Osallistuaksesi purjehdukselle sinulla olisi hyvä olla jo jonkin verran kokemusta purjehduksesta, mutta mukana ollessaankin oppii uutta. Legin ikäraja on 15 vuotta, mutta tietyissä tilanteissa aluksen päällikkö voi tehdä poikkeuksen. Ole tällöin yhteydessä päällystöön (atlantic@tokka-lotta.com).

Ilmoittautumisen jälkeen legin päällystö vahvistaa ilmoittautumisesi olemalla sinuun yhteydessä erikseen eli ilmoittautuessasi saama ilmoittautumisvahvistus ei ole vielä tae pääsystäsi mukaan. Näin ollen esimerkiksi lentojen varaaminen lähtö- ja paluusatamaan ei ole tarpeellista. Matkan on mahdollista hankkia myös Naantalin Sinisten kautta (Kilroy).

Lisätietoja purjehduksesta saa osoitteesta https://atlantic.tokka-lotta.com/osallistujille/ Luethan ohjeet ennen ilmoittautumista, sillä ilmoittautuessasi sitoudut purjehduksen vaatimuksiin.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse atlantic@tokka-lotta.com.

Tervetuloa mukaan! Nähdään Tokkisella!
Liitteet: