Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Lapin Partiolaiset ry
Pohjanmaan Partiolaiset ry
Tapahtuma: PP- Johtokolmikkokurssi #2
Ajankohta: 10.08.2019 klo 9.00 - 11.08.2019 klo 14.00
Ilmoittautuminen päättyy: 29.06.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
30.06.2019 - 03.07.2019
Paikka: Pietarsaari, Merilä
Tapahtuman tyyppi: Koulutustoiminta
Ikäkausi:
Kuvaus: Toista kertaa järjestettävä Johtokolmikkokoulutus sisältää erilliset lippukunnanjohtaja-, pesti- ja ohjelmajohtajakoulutukset.  Kurssi on tarkoitettu em pesteistä kiinnostuneille tai lippukunnan johdossa toimiville: lippukunnanjohtajille, pestijohtajille, ohjelmajohtajille, hallituksen jäsenille, ikäkausivastaaville jne.

Johtokolmikkokoulutus on tarkoitettu käytäväksi partiojohtajaperuskurssin jälkeen. Osa koulutuksesta toteutetaan kaikkien kolmen kurssin kanssa yhdessä, osa pestinmukaiseen ryhmiin jakautuneena. Kurssi sisältää kurssiviikonlopun lisäksi muutaman ennakkotehtävän.

Lippukunnanjohtajakoulutus antaa tietoa rekisteröityneen yhdistyksen johtamisesta. Se sopii lippukunnanjohtajille ja hallituksessa toimiville aikuisille. Koulutus syventää taitoja aikuisten johtamisessa sekä auttaa ymmärtämään lippukuntaa yhdistyksenä ja sen suhdetta ympäröivään yhteiskuntaan. 

Ohjelmajohtajakoulutus   antaa tietoa partio-ohjelman toteuttamisesta lippukunnassa. Koulutuksen suorittanut tuntee partio-ohjelman sisällön eri ikäkausissa ja osaa soveltaa sitä lippukunnan toimintaan. Lisäksi koulutus syventää johtamistaitoja aikuisten johtamisessa. 

Pestijohtajakoulutus antaa tietoa johtajapestissä tai muussa tehtävässä toimivien tukemisessa. Koulutuksen suorittanut osaa käyttää pestaamista ja soveltaa osaamisen tunnistamista. Koulutuksessa tutustutaan myös partion koulutusjärjestelmään ja aikuisten johtamiseen. 

Koulutus alkaa lauantaina. Pitkänmatkalaisilla on mahdollisuus tulla jo perjantaina kurssipaikalle lisämaksua vastaan. 

Kohderyhmä: Lippukunnanjohtajan, pestijohtajan ja ohjelmajohtajan pesteissä toimivat tai niistä kiinnostuneet, hallituksen jäsenet sekä ikäkausivastaavat.
Hinta: 55€
Järjestäjä: Koulutusryhmä
Lisätiedot: Petri Patronen, etunimi.sukunimi@partio.fi
VIP: Jälki-ilmoittautumiset 3.7. mennessä. 
Liitteet: