Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Ylöjärven Otava ry
Ylöjärven Viittaveljet
Tapahtuma: Kaira - talvileiri
Ajankohta: 22.03.2019 - 24.03.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 14.03.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Lammasniemi, Kuru.
Tapahtuman tyyppi: Retki (1-2 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:

Otavan ja YlVin yhteinen talviretki lähestyy!
Kaira järjestetään 22.-24.3.2019 seurakunnan leirikeskuksessa Lammasniemessä, Kurussa. Retki on tarkoitettu kaikille seikkailijoista ylöspäin.
Retki alkaa perjantai-iltana Lammasniemessä noin klo 19 ja päättyy sunnuntaina klo 15-16 välillä. Kellon ajat tarkentuvat ilmoittautumisen päätyttyä, kun saamme aikataulutettua porrastetun saapumisen ilmoittautuneiden mukaan.
Retkellä on kaikille yhteistä ohjelmaa sekä omaa ohjelmaa niin seikkailijoille, tarpojille kuin samoajillekin. Ohjelma painottuu perinteisiin ja erätaitoihin. Entisaikojen eränkävijöiden kikat tulevat viikonlopun aikana tutuiksi – unohtamatta tietystikään tämän päivän Niksi-Pirkkoja. 
Retkellä ensimmäinen yö nukutaan sisätiloissa ja toinen yö ulkona nuotion lämmössä. 
Retken hinta seikkailijoille, tarpojille ja samoajille 30 euroa per nokka.  Jos samasta perheestä on tulossa useampi lapsi/nuori retkelle, on sisarusalennus -10 euroa.
Ilmoittautuminen päättyy torstaina 14.3.2019. 
Retkikirje lähetetään osallistujien vanhemmille sähköpostitse sunnuntaina 17.3.2019. Retkikirjeessä on mm. tarkemmat aikataulut, ajo-ohjeet retkipaikalle, varustelista sekä ohjeet retkimaksun maksamisesta Ylöjärven Otavan tilille. 

Liitteet: