Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Helsingin Erä-Majavat ry
Ilvesveikot ry
Siniritarit ry
Töölön Tähystäjät ry
Tapahtuma: Kaaos 2019
Ajankohta: 30.07.2019 - 07.08.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 20.07.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Tapola, Nurmelan leirialue
Tapahtuman tyyppi: Leiri (väh. 3 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:

Maassa on vielä hieman lunta, lämpömittari näyttää pakkasta ja partiokevät on vasta puolivälissä. Nyt on kuitenkin jo aika alkaa haaveilla loppukesän huipennuksesta,siis kesäleiristä! Oletko joskus miettinyt, mitä tarkoittaa perhosefekti?Ajatteletko usein, että elämästäsi puuttuu satunnaisuutta tai jopa kaaosta? Tule mukaan, ja saat leirin pyörteissä nauttia Nurmelan luonnosta, hioa partiotaitojasi ja viettää ikimuistoisen viikon vanhojen ja uusien kavereiden kanssa.

 

Vuoden 2019 Ilvesveikkojen, Töölön Tähystäjien ja Helsingin Erä-Majavien kesäleiri Kaaos järjestetään Hämeen Partiopiirin leirialue Nurmelassa, Tapolan kylässä.

 

Leirin ajat ovat:

   Rakennusleiri (samoajat ja sitä vanhemmat): 28.–29.7.

   Kolkat ja sudenpennut: 30.7.–3.8.

   Seikkailijat ja sitä vanhemmat: 30.7.–6.8.

   Vierailupäivä, avoin kaikille: 3.8. kello 11–17

 

Kolkkien ja sudenpentujen lähtöpäivä on yleinen vierailupäivä, jolloin kaikki sukulaiset, tuttavat ja paikalle muuten saapuvat ovat tervetulleita vierailemaan leirissämme.


Ilmoittautuminen leirille tapahtuu lippukuntien www-sivuilla (www.ilvesveikot.fi / www.tahystajat.fi / www.eramajavat.fi) olevan Kuksa-tapahtumalinkin avulla.

Ilmoittautuminen leirille päättyy 30.6.2019

 

Leirimaksu on seikkailijoiden ja sitä vanhempien partiolaisten osalta 100 euroa. Kolkkien ja sudenpentujen leirimaksu on 70 euroa. Päiväleirin hinta on 15 euroa/noin 24 h. Rakennus- ja purkuleiri ovat maksuttomia. Pestatut johtajat saavat pitkän tai lyhyen leirin hinnasta –20% alennuksen. Jos täyden leirimaksun maksaminen on syystä tai toisesta hankalaa, otathan yhteyttä lippukunnanjohtajaasi. Leirimaksu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisen voi perua maksutta ennen ilmoittautumisen päättymistä ja sen jälkeen erityisestä syystä (sairastuminen, poikkeuksellinen tilanne perheessä).

 

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään touko – kesäkuun aikana toinen leirikirje, josta käyvät ilmi tarkemmat lähtö- ja paluuajat, varusteluettelo, ajo-ohjeet leirille sekä tarkempaa tietoa vierailupäivästä.

 

Nähdään leirillä!

Liitteet:
Kaaos leirikirje I.pdf
Kaaos-leirikirje-2.pdf