Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Partiolippukunta Mesikämmenet ry
Tapahtuma: Atlas 2019
Ajankohta: 29.07.2019 klo 9.00 - 04.08.2019 klo 14.00
Ilmoittautuminen päättyy: 19.05.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Partiosaari Vasikkaluoto 00830 Helsinki
Tapahtuman tyyppi: Leiri (väh. 3 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus: Tänäkesänä matka suuntautuu PartiosaareenAtlakselle. Partiolippukunta Mesikämmenten järjestämä kesäleiriheinä-elokuun vaihteessa kerää kokoon kaikki mekäläiset kesän hauskimmalle jamahtavimmalle leirille. Leiri lähestyy hurjaa vauhtia, mutta ennen kuinrantaudumme partiosaareen, pääset fiilistelemään Atlasta kevään aikana.

Sudenpennut,seikkailijat ja tarpojat                     31.7.-4.8.2019

Samoajat,vaeltajat ja aikuiset                                29.7.-4.8.2019

Ilmoittautuminen tapahtuujäsenrekisteri Kuksan kautta osoitteessa Kuksaan.fi/26459 17.5. mennessä Alle 18-vuotiaat ilmoitetaan leirille huoltajan tunnuksilla. Lisätietoailmoittautumisesta saat leirinjohtajalta (yhteystiedot lopussa).

Leirimaksu on kaikille sama, eli 120€/leiriläinen. Leirimaksulla katetaan kaikki leirilläruokailuista ohjelmaan ja leirin ylläpitoon. Leirimaksuista lähetään laskutosallistujille sähköpotilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

KutsuEVP-kaverisi mukaan leirille! Kesäleirille on nyt mahtavatilaisuus kutsua partion ulkopuolelta kaveri mukaan leireilemään. Hän pääseemukaan samalla leirimaksulla (120€) ja sen lisäksi saatte leirillä yhdessä LeiriYllätysPaketin. Älä siis ujostele,vaan kutsu kaverit mukaan leireilemään! Ilmoittautuminen tapahtuu samallatavalla, eli jaa vain tämän leirikirjeen tiedot tai ota kololta mukaan uusileirikirje kaverille annettavaksi.

2.leirikirje ja leiriläisen opas lähetään ilmoittautuneillekesäkuussa. Niissä kerrotaan tarkemmin pakkauslista ja leirin aikatauluistasekä muusta leiriin liittyen. Nyt voi kuitenkin jo valmiiksi tarkistaa, ettäperus retkeilyvälineet ovat kunnossa ja on makuupussi telttamajoitusta varten.

Liitteet:
1. leirikirje Atlas 2019.pdf
kuksa-_huoltajan_ohje_2.pdf