Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry
Uudenmaan Partiopiiri ry
Tapahtuma: PäPa ja Uusimaa Lippukuntakurssit (LPKJ-, pestijohtaja-, ohjelmajohtajakoulutukset) 2-2019
Ajankohta: 08.11.2019 - 10.11.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 20.10.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Kiljava leirikeskus (Kassu)
Tapahtuman tyyppi: Koulutustoiminta
Ikäkausi:
Kuvaus: Koulutukset on tarkoitettu lippukunnan pesteistä kiinnostuneille tai lippukunnan johdossa toimiville: lippukunnanjohtajille, pestijohtajille, ohjelmajohtajille, hallituksen jäsenille, ikäkausivastaaville, pitkään ryhmänjohtajana toimineille jne. Koulutuksen esitietona on partiojohtajan peruskurssi. Viikonloppukurssi sisältää yhteensä kolme koulutusta, joista voit valita itsellesi mieluisimman.

Lippukuntakurssit lippukunnan eri johtotehtäviin

Lippukunnanjohtajakoulutus
Koulutuksessa saat kattavasti tietoa rekisteröityneen yhdistyksen johtamisesta, lippukunnan toiminnan johtamisesta, viestinnästä ja sidosryhmistä sekä aikuisten johtamisesta. Kurssilla opit suunnittelemaan ja arvioimaan lippukuntasi toimintaa ja resursseja myös pitkällä aikavälillä, ja syvennät osaamistasi johtamisesta.
Lippukunnanjohtakurssiin kuuluu ennakkoilta Partioasemalla to 31.10. klo 18.


Koulutus on suunnattu lippukunnan keskeisille johtajille (LPKJ, LPKJA, hallituksen jäsenet)


Pestijohtajakoulutus
Koulutuksessa saat tietoa lippukunnassa toimivien aikuisten vapaaehtoisten tukemisesta pestaamisen, koulutuksen ja osaamisen tunnistamisen kautta. Koulutuksessa perehdytään rekrytointiin, opetellaan pestaamaan ja tutustutaan partion koulutusjärjestelmään sekä tehdään lippukunnan henkilöstö- ja koulutussuunnitelma, ja verkostoidutaan.

Kurssilla saat perustiedot ja tukea pestijohtajana toimimiseen, mutta se sopii myös kaikille muille pestaamisesta, rekrytoinnista, aikuisten ohjaamisesta ja koulutuksen aiheista kiinnostuneille.

Ohjelmajohtajakoulutus
Koulutuksessa saat kattavasti tietoa partio-ohjelman toteuttamisesta lippukunnassa. Koulutuksen suoritettuasi tunnet partio-ohjelman sisällön eri ikäkausissa ja osaat soveltaa sitä lippukunnan toimintaan. Lisäksi olet syventänyt johtamistaitojasi aikuisten johtamisen suuntaan.

Ohjelmajohtajakoulutus sopii ohjelmajohtajien lisäksi loistavasti ikäkausivastaaville, luotseille ja kaikille muille, jotka kaipaavat tukea ja uusia ideoita partio-ohjelman toteuttamiseen ja haluavat laajentaa verkostoaan.

Esitietovaatimuksina koulutuksiin on partiojohtajan peruskoulutus.

Hinta ja kuljetukset:
  • Kurssin hinta on 45 €
  • Pestinmukainen kurssi on maksuton Uudenmaan partiopiirin lippukuntien pestijohtajan, LPKJ:n ja ohjelmajohtajan pesteissä toimiville.
  • Kurssille järjestetään yhteiskuljetus, mikäli kurssilaisia on riittävästi.

Liitteet: