Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry
Tapahtuma: Valtakunnallinen harrastusviikko kouluilla
Ajankohta: 26.08.2019 - 01.09.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 01.09.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka:
Tapahtuman tyyppi: Muu tapahtuma
Ikäkausi:
Kuvaus:
Elokuun viimeinen viikko 26.8.-1.9.2019 on valtakunnallinen harrastusviikko kouluissa. Viikon idea on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuksia kokeilla taiteen, kulttuurin, tieteen, liikunnan ja muiden alojen harrastustoimintaa.

Harrastusviikolla koulut avaavat ovensa eri harrastusjärjestöille. Paikallisjärjestöt lähtevät viikon aikana kouluille esittelemään toimintaansa oppilaille. Halutessaan koulut voivat järjestää myös ilta- tai viikonlopputilaisuuksia vanhempien mukaan saamiseksi. Koulu voi myös itse suunnitella viikolle omaa ohjelmaa hyödyntämällä suunnittelussa ja toteutuksessa oppilaiden osaamista ja osallisuutta (esim. harrastusten esittelyä vertaisohjaajatoiminnan avulla, opettajat ja oppilaat yhdessä kokeilemassa eri harrastuksia).

Tapahtumaan kannustavat mukaan OKM, OPH, Koulussa harrastamisen verkosto, jossa myös Suomen Partiolaiset ovat mukana ja muut valtakunnalliset harrastustoimintaa toteuttavat järjestöt. Harrastusviikolle luodaan yhteinen ilme ja yhteinen viestintä, jota koulut ja paikalliset järjestöt voivat hyödyntää omassa viestinnässään.

Mukaan on 2019 ilmoittaunut 200 koulua. Lue lisää ja tarkista onko oma lähikoulusi mukana https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/toimintaa/harrastusviikko//

Kouluvierailu on todella tehokas tapa tavoittaa alueen lapsia ja vanhempia. Harrastusviikolla voi käyttää Koululaisten partioseikkailun materiaaleja https://www.partio.fi/tule-mukaan/kampanjat/koululaisten-partioseikkailu/
Liitteet: