Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pohjanmaan Partiolaiset ry
Tapahtuma: PP- Ensiavun maastokurssi
Ajankohta: 14.06.2019 klo 20:30 - 16.06.2019 klo 16:00
Ilmoittautuminen päättyy: 15.05.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
16.05.2019 - 24.05.2019
Paikka: Ähtäri, Selkäsaari
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Koulutus
Ikäkausi:
Kuvaus: Kurssilla oppiminen ja majoittuminen tapahtuu maasto-olosuhteissa. Kurssilla käytetään tekemällä oppimisen metodia eli sisältää hyvin vähän luentoja. Varmistaaksemme tietotason pidämme kurssin alussa hätäensiavun testin. Mikäli testi ei mene hyväksytysti heti läpi, palautteen saa heti ja uuden yrityksen. Opetus sisältää vammamaskeerausta ja ensiapuharjoitusten suunnittelua.

Kurssin tavoitteena on, että kurssilainen saa hyvät taidot järjestää ensiapukoulutusta omassa lippukunnassaan. Maastokurssin sisältö vaihtuu vuosittain ja kurssille voi halutessa osallistua myös peräkkäisinä vuosina.

Alaikäraja kurssille on 13 vuotta. Maastokurssille osallistujalta vaaditaan aiemmin suoritettu ensiavun peruskurssi tai SPR:n EA1 tai vastaava osaaminen.

Kurssille otetaan enintään 20 osallistujaa ilmottautumisjärjestyksessä. Ähtärin rautatieasemalta kuljetus Selkäsaareen ja takaisin näiltä junilta:
  • pe juna Ähtärissä klo 20.37 (Seinäjoen suunnasta tuleva vuoro) Lähtee esim. Oulusta 16.04.
  • su juna Ähtäristä Seinäjoen ja pohjoisen suuntaan lähtee klo: 18.20. Huom! Perillä Oulussa vasta 00.03
Mikäli tulet Jyväskylän tai Tampereen suunnasta eri aikatauluilla olethan hyvissä ajoin yhteydessä kurssinjohtoon! Huomioittehan ilmoittautuessanne kurssille, että nämä junavuorot ovat ainoat järkevät vaihtoehdot ja järjestäjät eivät pysty kuljettamaan eri aikoina kurssilaisia kurssipaikalle tai sieltä pois. Seinäjoen asemalta emme kuljeta ketään.

Kohderyhmä: Yli 13-vuotiaat
Hinta: 55€
Järjestäjä: Ensiapujaosto
Lisätietoja: Sanna Tarhasaari, sanna.tarhasaari[ät]partio.fi
VIP: 15.5.
Liitteet: