Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Lauttasaaren Luotsitytöt ry
Tapahtuma: LLT Kolme iloista karhua 2019
Ajankohta: 08.06.2019 - 11.06.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 12.05.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
13.05.2019 - 23.05.2019
Paikka: Korpirauha, Siuntio
Tapahtuman tyyppi: Leiri (väh. 3 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:

TÄNÄ KESÄNÄ

Kolme iloista karhua

HALUAA NÄHDÄ JUURISINUT LUOTSITYTTÖJEN KESÄLEIRILLÄ!

 

Leiri järjestetään Siuntion Korpirauhassa 8.-11.6. ja on tarkoitettu ihan jokaiselle Luotsitytölle. Leirillä tutustutaan luonnon monimuotoisuuteen, vedenalaiseen elämään ja karhujen sielunmaisemaan samalla tutustuen muihin Luotsityttöihin ja viettäen yhdessä mukavaa leirielämää.

LEIRIPAIKKA

Leiripaikkana toimii seurakunnan leirikeskus Korpirauhassa Siuntiossa. Korpirauha sijaitsee tutuissa maisemissa Luotsityttöjen kämpänMehtämajakan läheisyydessä. Leirillä yövymme teltoissa, ja olemme muutenkin ulkona koko ajan, sillä meillä ei ole sisätiloja käytössämme. Ruokailuja varten Korpirauhassa on keittokatos ja uinti onnistuu läheisessä järvessä.

AIKATAULU

Kohti karhumaisia seikkailuja lähdetään yhteiskuljetuksella lauantaina 8.6. kello 9.00 Lauttasaaren kirkolta. Leirin viimeisenä päivänätiistaina 11.6. leiriläisen läheisillä on mahdollisuus tulla vierailemaanleirillä kello 16.00 alkaen. Kotiin lähdemme yhteisen lopetuksen jälkeen omin kyydein kello 18.30. Alustavasta kiinnostuksesta vierailuun kysytään ilmoittautumislomakkeessa, mutta ilmoittautuminen ei ole vielä sitova.Tarvittaessa järjestämme myös yhteiskuljetuksen pois leiriltä.

ILMOITTAUTUMINEN

Leirille ilmoittaudutaan jäsenrekisteri Kuksassa sekä maksamalla osallistumismaksu. Ilmoittautumisaikaa on sunnuntaihin 12.5.2019asti. Ilmoittaudu täällä: KUKSAAN.FI/27461  


Maksuohjeet: Leirin hinta on 50euroa ja se maksetaan lippukunnan tilille: FI94 1020 3000 1021 76 viitteellä 2309 (Muistathan käyttää viitettä maksaessasi). Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Leirimaksuun on mahdollista hakea myös tukea lippukunnalta perheen taloudellisten tai sosiaalisten syiden takia. Lisätietoa ilmoittautumislomakkeella.

Mikäli tarvitset apua jäsenrekisterin käytössä voit olla yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaamme Nooraan: n.hiekkaranta@gmail.com.

Ilmoittautuminen leirille on sitova. Peruutusten osalta noudatetaan seuraavia sääntöjä:http://luotsitytot.fi/osallistumis-ja-peruutussaannot/

 

VARUSTEET

Ilmoittautuneille toimitetaan leirikirje II ilmoittautumisajan päätyttyä. Kirje sisältää mm. varustelistan ja muita ohjeitaleirille lähtevälle.

 

"Nyt hiljaa hiljaa hiivitään näin Korpirauhan yössä. On leirikansa pötköllään, vain karhut raataa työssä. Kun kivaa on niin leireillään ei tarpeetonta milloinkaan. Hei reput selkähän, huivit kaulahan Panda ja nalle ja karhunen.”

 

Mikäli jotain kysyttävää ilmaantuu, voitte olla yhteydessäjoko omaan ryhmänjohtajaan tai leirinjohtajaan.

 

Innolla kesäleiriä odottaen,

 

Leirinjohtaja

Jessica Holmqvist p. 0415159087, jessica.holmqvist@outlook.com


Liitteet: