Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pohjanmaan Partiolaiset ry
Tapahtuma: PP- Akela- ja sampokurssi
Ajankohta: 12.10.2019 klo 9.00 - 13.10.2019 klo 15.00
Ilmoittautuminen päättyy: 15.09.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Oulu, Hietalinna
Tapahtuman tyyppi: Koulutustoiminta
Ikäkausi:
Kuvaus:

Kurssi on tarkoitettu aikuisille sudenpentulauman ja seikkailijajoukkueen johtajille. Kurssille osallistuvan tulee täyttää vähintään 18 vuotta kurssin järjestämisvuoden aikana.

Koulutus antaa valmiuksia toimia 7-12 vuotiaista koostuvan ryhmän johtajana ja ymmärtää lapsen/nuoren kehitysvaiheita. Saat vinkkejä ja apua ohjelman toteuttamiseen, toiminnan turvallisuutta unohtamatta, niin yksittäisessä kokouksessa, retkellä kuin koko ikäkauden aikana sekä lauman/joukkueen ohjaamiseen liittyvissä haasteissa. Kurssilla pääset itse virkistymään ja saat vaihtaa ajatuksia, ideoita sekä kokemuksia muiden sudenpentu- ja seikkailijajohtajien kanssa.

Kurssi sisältää moduulit: Sudenpentu-/Seikkailijaohjelma, Kehitys ja kasvu 1, Minä akelana/sampona, Sudenpentu ja seikkailijaryhmän johtaminen sekä Turvallisesti ryhmässä.

Kurssi järjestetään yhden viikonlopun aikana kaksipäiväisenä Oulun Hietalinnassa. Koulutus alkaa lauantaina aamulla klo 9.00 jatkuen iltaan ja kurssi päättyy sunnuntai-iltapäivällä n klo 15.00. Kurssipaikalla on mahdollisuus yöpyä, mutta toivomme lähellä asuvien yöpyvän kotona.

Hinta: 55€ / 15€

Järjestäjä: Ikäkausikoulutusjaosto

Lisätiedot: Heidi Männistö, etunimi.sukunimi@partio.fi

VIP: 15.9.


Liitteet: