Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pohjan Veikot
Tapahtuma: Itsemurhakävely
Ajankohta: 29.05.2019 klo 17:30 - 30.05.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 19.05.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Tervareitti, Rokua-Sankivaara 100km
Tapahtuman tyyppi: Muu tapahtuma
Ikäkausi:
Kuvaus: Itsemurhakävely kävellään reitillä Rokua-Sankivaara alkaen helatorstain vastaisesta keskiviikko illasta. Mikäli osallistujia on enemmän kuin Ynnin pakuun mahtuu niin katsotaan, miten menemme aloituspisteeseen yhteiskyydein. Paku ja huoltaja hoitavat matkan varrella huollon ja uupuneiden keräilyn. Lisätietoja lähempänä tapahtumaa osallistujille tulee sähköpostitse. Itsemurhakävely maksaa 15 euroa, joka laskutetaan jälkikäteen.

Yleiset perumissäännöt

Tapahtumiin, kuten retkille ja leireille, on ilmoittauduttava viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Jos peruutus tapahtuu vähintään kaksi vuorokautta ennen tapahtuman alkua, peritään puolet osallistumismaksusta ja sen jälkeen koko osallistumismaksu.

Jos tapahtumalla ei ole osallistumismaksua, viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista peritään siihen mennessä lippukunnalle aiheutuneet todelliset kulut.

Jos peruutus tapahtuu sairauden takia, ei osallistumismaksua tai muita kuluja peritä. Sairaudesta on annettava kirjallinen selvitys mielellään lääkärintodistuksella varustettuna.

Peruutukset ilmoitetaan leirikirjeessä mainitulle tapahtuman vastuuhenkilölle.

Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.