Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Alastaron Jyväset ry
Kyrön Kiurut ja Kokot ry
Loimaan Nuotioloimut
Loimaan Saviset ry
Mellilän Menninkäiset ry
Pöytyän Pöllöt ry
Tapahtuma: Saviseudun koevaellus
Ajankohta: 28.06.2019 - 30.06.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 26.06.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Liesjärvi, Tammela
Tapahtuman tyyppi: Retki (1-2 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:

Lippukuntien tarpojien ja sitä vanhempien kesäleiri (AlJyn, LoNun ja LoSan osalta myös seikkailijaleiri). Lapinvaellukselle lähtevien harjoitusvaellus. Ei-vielä-partiolaiset voivat myös osallistua (ilmoita lisätiedoissa, minkä lippukunnan kautta osallistut).

Tästä pääsee eräretkeilyn tuntumaan ihan kotinurkilla. Maisemat ovat upeita ja perusreitti helppo kulkea, vaikka ei ennestään suurta kokemusta olisikaan. Sivureiteille pääsee halutessaan testaamaan suunnistustaitojaan.

Tarkemmat tiedot, varustelistat ja muut ohjeet tulevat ilmoittautuneille kesäkuun alussa. Vaellusryhmät kootaan ilmoittautumisen jälkeen lippukunnittain.

Vaelluksella ryhmät kulkevat päivämatkat omaan tahtiinsa. Majoitukset teltoissa tai laavuissa ryhmittäin. Kantamuksiin tulevat omien varusteiden lisäksi majoitteet ja vaelluksen päiväruuat. (Lapin vaellukselle lähteville kaikki ruuat)

Vaelluksen kustannusarvio on lippukuntien jäsenille 25,- euroa, muille 35,- euroa. Tämä sisältää bussimatkat, kartat, yhteisesti tehtävät/tarjottavat aamupalat ja iltaruuat. Vaelluksen päiväruuat ryhmät hankkivat itse. Maksut peritään lippukunnilta ilmoittautumisen jälkeen.

Lisätietoja: Matti Ylitalo, 0500-534055, matti.ylitalo@invenir.fi

Liitteet:
Vaellusleirikutsu.pdf
liesjarvifin.pdf