Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Kivenlahden Piilevät ry
Tapahtuma: Skuutti '19 - Kipin oma kesäleiri
Ajankohta: 20.07.2019 - 28.07.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 26.05.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
01.06.2019 - 24.07.2019
Paikka: Partiosaari, Helsingin Vasikkaluoto
Tapahtuman tyyppi: Leiri (väh. 3 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus: Ilmoittaudu mukaan KiPin ikiomalle kesäleirille - Skuutti'19 !

Leiri järjestetään Partiosaaressa, eli Itä-Helsingissä Tammisalon edustalla sijaitsevalla Vasikkaluodolla 20.-27.7. (su/se 23.-27.7., sa/va/ai -28.7.)

La 20.7. leiri alkaa tarpojien, samoajien ja heitä vanhempien osalta siirtymähaikilla 
Ti 23.7. sudenpennut ja seikkailijat saapuvat valloittamaan Partiosaaren
To 25.7. vierailuiltana täytetään vaate- ja herkkuvarastot, kun ystävät ja perheet pääsevät tutustumaan leirille. HUOM! Vierailuiltaan tulossa erillinen ilmoittautuminen ja lisätiedot myöhemmin
La 27.7. sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat lähtevät leirikokemuksia rikkaampana kotiin
Su 28.7. purkupäivä: leirin viimeisetkin rakennelmat puretaan samoajien, vaeltajien ja aikuisten toimesta

Skuutilla nukutaan teltoissa ja syödään leirikeittiön valmistamaa herkkuruokaa. Luvassa on myös paljon merihenkistä puuhailua, purjehdusta, uusia seikkailuita ja leppoista loikoilua. Kesäleirille ovat tervetulleita osallistumaan myös "ei vielä partiolaiset"-kaverit!

Huolehdimme siitä, että kaikki leiriläiset saavat yhtä mukavia kokemuksia ja muistoja kotiin viemisiksi. Asiaton käytös leirillä (esim. muiden kiusaaminen) voi johtaa leiriltä poistamiseen osallistujan kustannuksella, eikä leirimaksua tällöin palauteta.

Jotta kaikilla olisi yhtäläinen mahdollisuus osallistua leirille, riippumatta taloudellisesta tilanteesta, voit tarpeen tullen hakea vapautusta leirimaksun maksamisesta. Vapautusta voi hakea joko 100% tai 50% maksusta, ilmoittautumisajan loppuun, eli toukokuun 20. päivään asti. Lue tarkemmat ohjeet kipi.fi/skuutti19

Leiri-ilmoittautumista on mahdollista muokata / peruuttaa mahdollisen eriävän stipendipäätöksen johdosta 31.5. asti. Tämän jälkeen tehdyt ilmoittautumiset ovat sitovia ja leirimaksua voi hakea palautettavaksi vain terveydellisistä syistä.
Liitteet: