Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Vesilahden Valkohännät ry
Tapahtuma: VeVa:n kesävaellus 2019 Joutsijärvelle
Ajankohta: 07.06.2019 - 09.06.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 05.06.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Joutsijärvi
Tapahtuman tyyppi: Retki (1-2 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:

VeVa:n kesävaellus 2019

Joutsijärvelle 7.-9.6.2019.

 

Vaellukselle lähdetään Silokallion kurssikeskuksesta (Silokalliontie 160, 29340 Kullaa) perjantaina 9.6 illalla n. klo 19.30. Viestitellään lähtijöiden kanssa, miten kukin on menossa lähtöpaikalle, niin saadaan kimppakyytimahdollisuudet huomioitua.

Suunnitelmissa on, että perjantai-iltana yövymme Kulhassa tai sen läheisyydessä. Lauantaina vaellamme Tuurunkankaalle. Sunnuntaina matkaamme Tammen leirikeskukseen, joka voisi olla retkemme päätepiste. Päivämatkat ovat n. 8-14 km. Reittiä tarkennetaan vielä sen mukaan, kun näemme minkälainen porukka meitä on lähdössä.

Lippukunta ei järjestä yhteiskyytejä, eikä hanki vaeltajille ruokia, joten vaellus ei maksa mitään lähtijöille.  Varustelista lähetetään osallistujille viikon 23 alussa.

Vaellukselle voivat lähteä kokeneet toisen vuoden seikkailijat ja sitä vanhemmat retkeilijät. Sitä nuoremmat voivat osallistua vain huoltajan seurassa (huoltaja voi olla myös mummi, naapuri, isosisko …). Yövymme omissa tai lippukunnalta lainatuissa majoitteissa ja kokkaamme ruuat maastossa esim. trangioilla (lippukunnalta saa lainaksi). Ilmoittautuminen 29.5 mennessä Kuksaan.( http://valkohannat.net/wordpress/tapahtumat/ ). Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin merkitään, kenen kanssa haluaa olla samassa ruokakunnassa - me järjestäjät jaamme ruokakunnat sen perusteella ja autamme tarvittaessa retkiruokien suunnittelussa.

 

Retkiterkuin Jaana ja Ilmari Marttila

Lisätietoja: Jaana Marttila 040-7440240


Liitteet: