Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Finlands Svenska Scouter r.f.
Tapahtuma: FiSSc: Eskader och På rätt köl - personanmälningar
Ajankohta: 29.06.2019 - 03.07.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 05.06.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Anmälning senast 5.6.2019. Kasnäs-Nagu
Tapahtuman tyyppi: Purjehdus
Ikäkausi:
Kuvaus:
Häng med på eskader i Åbolands skärgård i sommar! En eskader är en seglats där flera båtar seglar tillsammans och om kvällarna tar i land i samma hamnar och har gemensamt program. Besättningsmedlemmarna har också möjlighet att segla ombord på andra scoutbåtar än den egna kårens båt.

Under Eskadern ordnas På rätt köl som är en tävling för kårsegelbåtlag.
Tävlingen går ut på att segla mellan olika stationer och lösa kontrollerna på dem. (På rätt köl arrangeras i samband med större finlandssvenska scoutläger och scout-eskadrar.)

MÅLGRUPP: båtlag bestående av spejarscouter, explorerscouter, roverscouter och äldre ledare ombord på kårens egna båtar (eller enligt överenskommelse med grannkåren på deras båt).

DELTAGARAVGIFT: 50€ för små båtlag (upp till 4 pers), 90€ för stora (fler än 4 pers)

Eskadern ordnas 29.6-3.7 från Kasnäs via Skärgårdshavet till Nagu, och På Rätt köl arrangeras som en kortare del av evenemanget.

ANMÄLNING: Anmäl dig i första hand till ett båtlag; antingen i din egen kår eller i någon annan, enligt kårens egna instruktioner. Var alltså kontakt med en kår som du vet eller tror att deltar i Eskadern. Kårerna ska anmäla sina besättningar senast 1.6, så var i kontakt med dem i god tid före det.
Du kan också anmäla dig direkt i anmälningsformuläret som intresserad deltagare utan båtlag; då försöker vi i mån av möjlighet peta in dig någonstans där det finns plats för dig, men vi kan inte garantera att det lyckas.

MER INFORMATION fås av programkoordinator Gunilla Edelmann: gunilla.edelmann@scout.fi / 050 540 5081
Liitteet: