Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Tampereen Eräpojat ry
Tapahtuma: Länssäri 2019 ja Härö XIII
Ajankohta: 08.06.2019 - 11.06.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 06.06.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Säynäsaari, Kotirannantie 88, Ylöjärvi
Tapahtuman tyyppi: Retki (1-2 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus: Moro!

Jälleen on aika Eräpoikien perinteiselle Härö-reissulle ja Länsipuron vaellukselle. Härö pidetään Eräpoikien omassa Säynäsaaressa. Luvassa on huikea reissu ja rapeeta retonkia®. Eli tervetuloa mukaan vuoden häröimmälle Härölle!

Lähtö: Tampereen Lyseon takapihalta 8.6. klo 9:00
Paluu: samaan paikkaan 11.6. klo 16:00

Länsipuron vaellus käydään pitkästä aikaa polkupyörillä! Lauantaina lähdetään pyöräilemään Rellun takaa kohti Säynäsaarta. Lauantai ja sunnuntai kuluvat polkupyörävaeltamisen merkeissä. Sunnuntai-iltana palaudutaan vaelluksesta ja valmistaudutaan Häröön. Maanantaina ja tiistaina on siis luvassa boffaamista ja maastopelin suorittamista. Boffaus tarkoittaa makuualustasta tehdyillä miekoilla leikkimistä ja roolipelien pelaamista.

Tällä kertaa, kun Länssäri kuljetaan polkupyörillä jokaisella pojalla tulisi olla hyvässä kunnossa oleva ja oikean kokoinen polkupyörä. Tavarat, joita ei tarvita Länssärillä tulee pakata omaan kassiinsa, joka kulkeutuu johtajien mukana saareen (pojille kerrotaan kevään kokouksissa mitä varusteita länssärillä tarvitaan). Härön jälkeen ei enää poljeta takaisin Tampereelle, vaan palataan johtajien ja vanhempien kyydeillä.
Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.