Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pohjanmaan Partiolaiset ry
Tapahtuma: PP - Hehkut 2019 - Ylivieska
Ajankohta: 22.08.2019 klo 18.00 - 22.08.2019 klo 20.00
Ilmoittautuminen päättyy: 18.08.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Ylivieska
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Ikäkausi:
Kuvaus:

Elokuussa jälleen järjestetään perinteiset Hehkut lippukunnan johtajistolle, tervetuloa johtokolmikot ja muu johtajisto. 

Tule tapaamaan tuttuja ja tuntemattomia lippukuntien edustajia ajankohtaisten asioiden pariin. Tapaamiset aloittavat syksyn partiotoiminnan. Tiedossa on infopisteitä, vertaistukea sekä vinkkejä muilta lippukunnilta. Luvassa on muun muassa:

Adventtikalenteri-kampanja: Adventtikalentereiden myynti on partiolaisten valtakunnallinen ja tärkeä varainhankintakampanja. Hehkuilla kuulet katsauksen tulevasta kampanjasta.

Myötäpäivät: Myötäpäivät kutsuu mukaan tekemään ja kokemaan, tule mukaan visioimaan #kestäviätekoja ja räätälöimään #unelmienpartiopestejä.

Yhteiskuntasuhteet: Mitä varainhankintamahdollisuuksia lippukunnalla on? Miten Ulos Koloilta -teemaa voi hyödyntää varanhankinnassa ja sidosryhmätyössä? Hae Hehkuilla vinkit yhteiskuntasuhteiden ständiltä!

Alueryhmä: Nyt elokuussa Hehkutellaan, syksyllä tavataan aluetapaamisissa ja maaliskuussa 2020 saadaan sykettä elämään Sykähdyksessä. Oletko miettinyt mitä aluetapaamisissa tehdään? Mitä on luvassa syksyn 2019 aluetapaamisissa? Poikkea alueryhmän ständille kuulemaan vastaus sekä esitä samalla toiveesi mitä juuri sinä haluaisit aluetapaamisessa kuulla sekä Sykähdyksessä kokea. Ständillä on paikalla alueryhmän luottiksia, halutessasi voit tuoda mukanasi myös ilon aiheita ja huolen kysymyksiä.

Moninaisuusjaosto:Onko yhteiseen partioon -toimintamerkki sinulle tuttu? Hehkuilla pääset tutustumaan merkkiin. Pääset myös näkemään moninaisuusjaoston julkaisemat vinkit, kuinka voit ottaa moninaisuuden huomioon pienillä teoilla. #oletamoninaisuutta.

Kasvu: Haluatko tietää miksi väki lopettaa partion? Suomen Partiolaiset on tehnyt Exit-tutkimusta, joilla tutkitaan syitä harrastuksen lopettamiseen. Perehtymällä näihin syihin, voidaan tehdä parannuksia ja saada ihmiset jäämään toimintaan. Tarjolla siis tietoa ja vinkkejä!

Koulutus: Hehkuilla kuulet mitä kursseja piiri tarjoaa syksyllä 2019 sekä vuonna 2020. Onko mielessäsi jokin kysymys koulutuksiin liittyen? Tuo se mukanasi Hehkuille, pyrimme antamaan sinulle siihen vastauksen.

Ohjelma: Perhepartio tarjoaa perheille yhteisiä luontokokemuksia ja tutustuttaa partioon. Millainen on perhepartio-ohjelma? Entäpä mitä piirin ohjelmatapahtumia on luvassa syksyllä 2019 ja keväällä 2020? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen Hehkuilta.

Viestintä: Onhan lippukuntasi viestintä valmiina syksyyn? Uudet ja vanhat partiolaiset löytävät mukaan toimintaan ja kiittävät, kun lippukunnan viestintä on ajan tasalla. Täytä piirin viestinnän kokoama syksyn check-list Hehkuilla ja vie parhaat vinkit mukanasi omaan partiotekemiseesi sekä lippukuntaasi!

Hehkut pidetään kolmena perättäisenä iltana Seinäjoella, Oulussa ja Ylivieskassa. Ylivieskassa hehkutellaan Toimitalo Pietarin nuorisotiloissa (Terveystie 11).


Kohderyhmä: Lippukunnan johtajisto

Hinta: 0 €

Järjestäjä: Alueryhmä

Lisätiedot: Riitta Kivivasara, etunimi.sukunimi@partio.fi 

VIP: 18.8.

Liitteet: