Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Auran Eräkurjet ry
Liedon Eränkävijät
Piikkiön Tammipartio ry
Tarvan Tapiot
Tapahtuma: Altti ROK
Ajankohta: 16.08.2019 klo 18 - 03.11.2019 klo 13
Ilmoittautuminen päättyy: 04.08.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: 16.-17.3. Suomenlinna & 11.-12.5. Piilopirtti Nuuksiossa
Tapahtuman tyyppi: Koulutustoiminta
Ikäkausi:
Kuvaus:

TervetuloaEtelä-Helsingin lippukuntien yhteiselle ROK-kurssille eliryhmänohjaajakoulutukseen. Kurssi on tarkoitettu kaikille noin 13-17-vuotiailleryhmänohjauksesta kiinnostuneille partiolaisille ja on osa samoaja-ikäkauden ohjelmaa.Kurssi antaa hyvät valmiudet oman ryhmän johtamiseen partiossa.

ROK-kurssikoostuu kahdesta viikonlopusta kevään 2019 aikana, lippukunnan omia käytäntöjäkäsittelevästä välitehtävästä, lippukunnassa tehtävästä johtamisharjoituksesta(syksy 2019) ja vapaaehtoisesta lopputapaamisesta (marras-joulukuussa 2019).

Kevään kurssiviikonloput:

1)    La-su16.-17.3. Suomenlinnassa, koulutuspaikkoina toimivat Suomenlinnankirkon krypta ja tarvittaessa myös Suomenlinnan Merisusien kolo. Kurssipäivätkestävät klo 10-18, minkä lisäksi kurssilaisilla on mahdollista jäädä yöksiSMS:n kololle lattiamajoitukseen tai käydä kotona nukkumassa. Kurssilaisetkulkevat Suomenlinnaan omalla HSL-lipullaan. Kurssilaisille toimitetaanlisätietoa ilmoittautumisajan päätyttyä.

2)     La-su 11.-12.5.retkiviikonloppu Piilopirtissä Nuuksiossa. Lisätietoa ja varustelistatoimitetaan kurssilaisille huhtikuun loppupuolella. Kurssin tälle osiollekuljetaan omilla- ja kimppakyydeillä.

Kurssiviikonloppujen lisäksi kurssilainen saa omassa lippukunnassaankoulutusta lippukunnan omista käytännöistä ja harjoittelee johtamista syksyllä2019 johtamalla lippukunnassa ryhmää. Johtamisharjoitusta ohjaa ja tukeelippukunnan erikseen nimeämä henkilö, esim. ikäkauden luotsi.Johtamisharjoitukseen kuuluu lisäksi pestikeskustelu ja harjoituksen lopuksikäytävä palautekeskustelu. Kurssilainen saa (opintopisteytetyn) todistuksenkurssista kaikkien osioiden jälkeen loppuvuonna 2019.

Kurssilleilmoittaudutaan jäsenrekisteri-Kuksassa ti 5.3. mennessä. Alle 18-vuotiaidenilmoittautumisen tekee heidän huoltajansa omalla partio-ID-tunnuksellaan. Apuailmoittautumiseen saa oman lippukunnan jäsenrekisterivastaavalta.

Ilmoittautuminenkurssille on sitova. Ilmoittautumisen voi peruuttaa ilmankustannuksia ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mikäli peruutus tehdäänilmoittautumisajan päätyttyä, voi osallistumismaksun saada takaisin vainlääkärintodistusta vastaan. Huomaathan, että peruutuksen sattuessailmoittautuneella voi olla mahdollisuus saada korvausta näistä kuluista omastavakuutuksestaan. Olethan peruutuksen sattuessa yhteydessä kurssinjohtajaan.

Kurssinhinta on 40 euroa, ja se laskutetaan erikseen sovitustilippukunnilta kevään aikana. Kurssilainen vastaa osallistutun kurssinkurssimaksusta oman lippukuntansa periaatteiden mukaan (todennäköisestilippukuntasi tarjoaa sinulle kurssiosallistumisen J). Ilmoittautumisajan päätyttyätulleista peruutuksista tai ilmoittamattomista poisjäänneistä veloitetaan 20euroa/ viikonloppu.

Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.